Ook adverteren op Greenpro-online.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Gebroeders Geens NV

Gebroeders Geens – Rollmops & Knikmops

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de wendbare Rollmops en de multifunctionele Knikmops ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar machines en hun aanbouwdelen. Rollmops en Knikmops worden gemaakt als lichte, krachtige en stevige machines om zware arbeid te verlichten in sterk uiteenlopende sectoren.

Rollmops is al ruim 30 jaar een vaste waarde bij stratenmakers van België tot Polen. De kleine wendbare transportmachine kan benodigdheden aanvoeren tot vlak bij de plek waar ze gevraagd worden. Over onvast terrein of pasgelegde klinkers, de lichtheid gecombineerd met kracht zorgen dat dit geen probleem is voor de vinnige Rollmops.

Knikmops is de multifunctionele kniklader geschikt voor vrijwel elke markt. Schijnbaar eenvoudig, maar met een hoge opbreekkracht en sterk tilvermogen tegenover zijn eigen gewicht, dit maakt deze kniklader geschikt voor vele doeleinden. De Knikmops is licht en compact, zodat je deze als een Zwitsers zakmes handig kan meenemen en voor verschillende taken kan inzetten.

De machines van Gebroeders Geens worden gemaakt om zware arbeid rendabel te maken. Bij Rollmops en Knikmops staat gebruiksvriendelijkheid voorop. De machines moeten kwalitatief en robuust zijn, maar ook licht en wendbaar. De productontwikkeling van deze merken gebeurt in Hoogstraten met de vinger aan de productiepols.

Hiermee biedt Gebroeders Geens het beste aan landbouwers, wegenwerkers, tuinaanleggers, bouwfirma’s, boomverzorgers, gemeentewerkers en nog vele anderen. Met multifunctionele en compacte werkkracht van de Belgische Knikmops en Rollmops wordt u op moeilijke locaties in veeleisende situaties van veel handenarbeid ontlast.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Hinnenboomstraat 5
2320 Hoogstraten
België
Telefoonnummer 03/314 79 30 E-mailadres info@knikmops.be Website gebroedersgeens.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details