NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
De sterkste kettingzaag ter wereld
De kettingzagen halen vermogens van 2,4 tot 3,4 kW.

De sterkste kettingzaag ter wereld

De professional wordt steeds veeleisender voor elektrisch aangedreven machines

EuroGarden is een onderdeel van Arrowhead en mag hoogstwaarschijnlijk de grootste onafhankelijke distributeur van België in de groene sector genoemd worden. Daarvoor verdeelt het bedrijf een uitgebreid assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires voor de professionele vakhandel in Europa. Het bedrijf uit Tienen groeide ondertussen uit tot een internationaal speler met verschillende vestigingen en magazijnen in België, Nederland en Frankrijk.

Bij EuroGarden hebben ze een missie: een eigen selectie van de beste producten, korte levertermijnen én uitstekende service. Ze zijn voortdurend op zoek om de beste producten te selecteren die de markt te bieden heeft. Een merk dat ongetwijfeld voldoet aan die hoge standaard is Cramer. De professionele tools van Cramer zijn namelijk gebaseerd op een volstrekt uniek accusysteem van maar liefst 82 V. Daarmee genereert een professional moeiteloos voldoende vermogen om net zo goed te presteren als gereedschap dat draait op fossiele brandstof. De tools zijn op die manier goedkoper in gebruik en het allerbelangrijkste, ze stellen de gebruiker én het milieu niet bloot aan schadelijke en vervuilende uitstoot. Met een looptijd die gelijk is aan een volle tank brandstof, is de 82 V-serie van Cramer de intelligente keuze voor de toekomst in de groene sector!

De batterijen van 82 V passen op elk toestel van het 82 V platform van Cramer.

Pure, onversneden kracht

Johan Teeuwen, Category Manager OPE: “Alle apparatuur van Cramer heeft milieuvriendelijkheid in het achterhoofd, gecombineerd met pure, onversneden kracht voor de professional. Ook is het zo dat de batterijen van 82 V passen op elk toestel van het 82 V platform van Cramer. Dus je stuurt er zowel een grasmachine als een bosmaaier of een kettingzaag mee aan. Alle toestellen gaan prat op uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.”

De nieuwe zero-turnzitmaaiers hebben een maaibreedte van 1,07 meter, niet minder dan zes accu’s en een nóg betere sturing.

Een hele waaier nieuwe machines

Maar bij Cramer staan ze uiteraard niet stil, want alles kan beter. Zelfs deze top-of-the-line apparatuur. 

Johan Teeuwen: “De professional wordt steeds veeleisender. De markt voor elektrisch aangedreven machines komt definitief op temperatuur. En daarbij de vraag uit de groene sector naar krachtiger motoren en ergonomisch meer verantwoorde werkomstandigheden, zoals betere handling van de machines. Daarvoor moest het gewicht naar beneden, terwijl de chassis-bouw zwaarder moest. Bij Cramer hebben ze geluisterd, waardoor er een hele waaier aan nieuwe machines de markt opkwam en nog komt. Over het volledige spectrum, van loopmaaiers over bladblazers naar kettingzagen.”

Alle toestellen gaan prat op uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Met minder weerstand door de haag

Enkele voorbeelden zijn de zero-turnzitmaaiers met 1,07 meter maaibreedte, niet minder dan zes accu’s en een nóg betere sturing. Ook de bosmaaiers werden lichter, maar met een beter vermogen van 2 KW. De motor werd aan de bovenzijde geplaatst. De maaier wordt standaard geleverd met 3-slagsmes/cirkelzaag/nylon draaikop (plus beschermkap). 

De nieuwe heggenschaar (82HD66) is ultralicht, omdat je de accu in een heupgordel draagt. Hij heeft een draaibaar handvat en haalt 4.000 snijbewegingen per minuut. Bovendien is de heggenschaar makkelijk in balans te houden en de mes-richting omkeren is geen probleem. Er komen tevens twee nieuwe stokheggenscharen (accu) op de markt. Ook hier ging het gewicht naar beneden en ze halen 4.300 knipbewegingen/minuut, waardoor de professional met minder weerstand door de haag kan. De nieuwe bladblazer (82B22) haalt dan weer een vermogen van 22 Newton. De rug-gedragen 82B26 is nóg sterker met 2 accu’s en haalt 26 Newton.

Tot slot presenteert Cramer nieuwe kettingzagen, waaronder een snoeizaag met kabelaansluiting, een lager gewicht en een speciaal harnas met de accu op de rug. De kettingzagen halen vermogens van 2,4 tot 3,4 kW, waarbij deze laatste de sterkste kettingzaag op accu ter wereld is. Die laatste wordt zo de sterkste kettingzaag op batterij ter wereld.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details