Ook adverteren op Greenpro-online.be? Neem hier contact met ons op.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug

EuroGarden nv/sa

De grootste Belgische onafhankelijke onderneming met een volledig assortiment van tuingereedschap, onderdelen en accessoires voor professionals. Officiëel importeur van ECHO in de Benelux.

EuroGarden NV is de grootste onafhankelijke leverancier in België in hun domein van activiteiten. EuroGarden verdeelt een volledig assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires exclusief voor de professionele vakhandel in heel Europa.

De missie omvat het aanbieden van een volledig gamma aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding om aan alle behoeften van zijn klant te kunnen voldoen.

Vandaag is EuroGarden uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verschillende vestigingen en magazijnen in België, Nederland en Frankrijk, elk uitgerust met modernste technologieën om de best mogelijke service te kunnen bieden aan hun klanten.

Voor EuroGarden betekent de beste service: een selectie van de beste producten voor de klanten met voldoende marges om concurrerend te zijn, zorgen voor beschikbaarheid van de voorraad van alle producten om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen en het ten alle tijden een uitstekende service te bieden.

De klant is koning en zijn tevredenheid is de drijvende kracht achter het bedrijf.

EuroGarden investeert voortdurend in de breedste zin van het woord. Ze zijn voortdurend op zoek om de beste middelen te verwerven en de beste producten te selecteren. Hun medewerkers zijn ook een zeer belangrijke factor: EuroGarden zorgt voor een kwalitatieve vorming van het personeel.
Deze investeringen hebben één gemeenschappelijk doel: alle klanten sneller, efficiënter en breder van dienst zijn.

EuroGarden is officieel importeur van het Japanse merk ECHO. Yamabiko, de fabrikant van ECHO, produceert enkel de beste kwaliteit. Door de passie en trots om hun gebruikers te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers. Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen/gewicht verhouding. Voor Yamabiko is enkel het beste goed genoeg. Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Sint-Truidensesteenweg 252
3300 Tienen
België
Telefoonnummer +32 (0)16 80 54 39 E-mailadres info@eurogarden.be Website http://www.eurogarden.be

kaart