NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

EuroGarden nv/sa

tuingereedschap, onderdelen en accessoires voor professionals. Officiëel importeur van ECHO & Cramer in de Benelux.

EuroGarden NV is de grootste onafhankelijke leverancier in België in hun domein van activiteiten. EuroGarden verdeelt een volledig assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires exclusief voor de professionele vakhandel in heel Europa.

De missie omvat het aanbieden van een volledig gamma aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding om aan alle behoeften van zijn klant te kunnen voldoen.

Vandaag is EuroGarden uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verschillende vestigingen en magazijnen in België, Nederland en Frankrijk, elk uitgerust met modernste technologieën om de best mogelijke service te kunnen bieden aan hun klanten.

Voor EuroGarden betekent de beste service: een selectie van de beste producten voor de klanten met voldoende marges om concurrerend te zijn, zorgen voor beschikbaarheid van de voorraad van alle producten om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen en het ten alle tijden een uitstekende service te bieden.

De klant is koning en zijn tevredenheid is de drijvende kracht achter het bedrijf.

EuroGarden investeert voortdurend in de breedste zin van het woord. Ze zijn voortdurend op zoek om de beste middelen te verwerven en de beste producten te selecteren. Hun medewerkers zijn ook een zeer belangrijke factor: EuroGarden zorgt voor een kwalitatieve vorming van het personeel.
Deze investeringen hebben één gemeenschappelijk doel: alle klanten sneller, efficiënter en breder van dienst zijn.

EuroGarden is officieel importeur van het Japanse merk ECHO:
Yamabiko, de fabrikant van ECHO, produceert enkel de beste kwaliteit. Door de passie en trots om hun gebruikers te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers. Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen/gewicht verhouding. Voor Yamabiko is enkel het beste goed genoeg. Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

EuroGarden is officieel importeur van Cramer:

Het professionele gereedschap van Cramer is gebaseerd op een uniek 82V accusysteem, met voldoende vermogen om net zo goed te presteren als benzinegereedschap. Ze starten van de eerste keer, zijn goedkoper in gebruik en stellen de gebruiker en het milieu vooral niet bloot aan schadelijke en vervuilende emissies. Met looptijden die gelijk zijn aan een tank brandstof, is de 82V-reeks van Cramer de slimste keuze voor de toekomst van landschapsarchitectuur en het onderhoud van tuinen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Importeur Tuin- en ParkmachinesGroothandel Adres Sint-Truidensesteenweg 252
3300 Tienen
België
Telefoonnummer +32 (0)16 80 54 39 E-mailadres info@eurogarden.be Website eurogarden.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details