NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Betrouwbare partner voor natuursteen
Vamaco werkt graag met natuursteen, zoals bij dit terras in graniet.

Betrouwbare partner voor natuursteen

Vamaco Outdoor Living realiseert outdoor living projecten van a tot z. Om tuinen een hoge belevingswaarde te geven kiest het bouwbedrijf maximaal voor natuursteen in zijn materialenpalet. “Zo brengen we een bijzondere uitstraling, een duurzaam karakter en een gemakkelijk onderhoud samen in elk project”, zegt Mario Vanpelt, zaakvoerder bij Vamaco.

E.L.S. Garden is gegroeid uit jarenlange ervaring in tuinaanleg. Ivo Meynen, vader van de huidige zaakvoerster Els Meynen, runde lange tijd zijn eigen tuinaanneming. Die expertise zette hij later in voor andere tuinprofessionals, via een groothandel met hoogwaardige materialen: E.L.S. Garden in Laakdal. Mario Vanpelt van Vamaco kent Ivo Meynen uit de tuinaanlegwereld. Met E.L.S. Garden heeft hij via die connectie al lange tijd een betrouwbare leverancier, vooral voor natuursteen en toebehoren.

Ook voor zwembaden kiest Mario Vanpelt voor materialen van E.L.S. Garden.

Sterke service als troef

Als vakman staat de keuze voor hoogwaardige materialen en producten uiteraard op één, ook bij Vamaco Outdoor Living. Enkel door bij de aankoop al voor de beste kwaliteit te kiezen, garandeer je elke klant een optimaal resultaat. Al is dat lang niet de enige reden waarom Mario Vanpelt keer op keer bestelt bij E.L.S. Garden. 

“Vroeger waren we streekgenoten, maar ik ben verhuisd met het bedrijf. Toch blijft de samenwerking met E.L.S. Garden voor mij de ideale tandem”, zegt Vanpelt. “Daar zit de sterke service zeker voor iets tussen. Het team is steeds bereikbaar voor vragen en heeft deskundig advies in huis. Door de grote voorraad kan ik bovendien snel aan de slag met de bestelde materialen. En extra’s zijn altijd mogelijk. Geraak ik er niet binnen de openingsuren om iets af te halen, dan leggen Els en haar team veel flexibiliteit aan de dag, zodat ik na de uren alsnog mijn materialen kan ophalen. Timing is cruciaal bij het uitvoeren van tuinprojecten. E.L.S. Garden denkt mee en helpt onze strakke planning waarmaken.”

Vamaco Outdoor Living realiseert outdoor living projecten van a tot z.

Gedeelde waarden

Niet enkel houden beide bedrijven er dezelfde strenge kwaliteitsnormen op na, ook hun manier van aanpakken loopt gelijk. Onder meer de grote betrokkenheid van de zaakvoerders bij hun projecten. Zo staat Mario Vanpelt als baas zelf mee op de werf. 

“Klanten waarderen dat. Het schept vertrouwen. Zelf vind ik het ook belangrijk om de werken op de voet te volgen. Zo waak ik van dichtbij mee over de correcte uitvoering en de nette afwerking van elk onderdeel. Van terras tot zwembad of bijgebouw. Bij E.L.S. Garden voel ik dezelfde passie en betrokkenheid. Els is vlot bereikbaar en zoekt altijd snel antwoorden op eventuele vragen. Natuurlijk zijn ook heel wat andere medewerkers met de juiste kennis aanwezig op het bedrijf. Werken met deskundige partners is altijd fijn”, besluit Mario Vanpelt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details