NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Innovatief concept voor hoogtewerkers op rupsbanden
Werkhoogte van meer dan 20 meter met een zijdelings werkbereik van bijna 10 meter.

Innovatief concept voor hoogtewerkers op rupsbanden

Hinowa kan zichzelf een echte ‘specialist’ noemen als het gaat over de fabricage van hoogwerkers, minidumpers, heftrucks op rupsbanden en onderstellen. Het bedrijf werd opgericht in 1987 en heeft sindsdien doorlopend een voortrekkersrol gespeeld met innovatieve oplossingen die aan de specifieke eisen van de klant kunnen worden aangepast én het werken op hoogte sterk vereenvoudigen.

Sinds de oprichting in Nogara, in de Italiaanse provincie Verona, heeft het bedrijf zijn producten voortdurend én met succes vernieuwd. Er werd steeds stevig geïnvesteerd in spitstechnologie en nieuwe machines, zoals de Performance IIIS-serie. Het grote voordeel? Alle modellen van de Performance IIIS-serie hebben gemeenschappelijke kenmerken die de reeks de ideale keuze maken voor situaties waarbij bedieners elkaar op de werkstations afwisselen. De afstandsbedieningen van de machines hebben bovendien allemaal dezelfde lay-out. Op die manier wordt ook de veiligheid van de operators gewaarborgd.

De Hinowa Lightlift 20.10 Performance heeft een werkbak met een capaciteit van 230 kg.

Hoogtewerkers met topprestaties

Hinowa staat heel sterk in de markt met zijn hoogtewerkers. Met een lage bodemdruk, uitstekende prestaties op ruwe ondergrond en compacte afmetingen, zijn de Hinowa-hoogtewerkers ontworpen om bijna overal ingezet te kunnen worden, zowel binnen als buiten. Hinowa-hoogtewerkers zijn licht, compact en eenvoudig in gebruik. 

Met werkhoogtes van 14 tot 33 meter en horizontaal bereik van maximaal 17 meter, zijn ze bovendien een waardevolle uitbreiding in het gamma van verhuurfirma’s. Met de nieuwe Lightlift Performance-reeks heft Hinowa zijn hoogtewerkers naar een nóg hoger niveau. Ze halen 230 kg laadvermogen bij maximale reikwijdte, automatische afstempeling en nivellering. Bovendien zorgt een praktische afstandsbediening met een eenvoudig te bedienen lcd-display voor een gemakkelijk te hanteren en dus zeer veilige hoogwerker. Voeg daar nog eenvoudig onderhoud en lage kosten bij, en je hebt een echte winner in de branche.

Ingevouwen is de spinhoogtewerker 0,79×1,99 meter.

Performance IIIS

De Performance IIIS-serie is een innovatief concept van Hinowa voor hoogtewerkers op rupsbanden. Het resultaat van drie jaar onderzoek en ontwikkeling heeft een aantal functionaliteiten opgeleverd. Die zorgden ervoor dat ze de norm werden op de wereldwijde markt van hoogtewerkers, met deze specifieke hoogte en dit bereik. 

Een belangrijke innovatie van de nieuwe Performance IIIS-serie is de hoge belastbaarheid van 230 kg in de mand, beschikbaar over het gehele werkgebied. Zo wordt deze machine een veelzijdig inzetbaar werkplatform. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de hefarm verkrijgt de operator een uitstekend verticaal traject, dat toelaat om langs een wand te bewegen met uiterste precisie en eenvoudige bediening. Het nieuwe Performance hydraulisch systeem is uitgerust met de allerlaatste generatie componenten waarmee alle bewegingen sneller en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. 

Het ingenieuze ontwerp van de hefarm laat de operator toe om met uiterste precisie langs een wand te bewegen.

Hinowa Lightlift 20.10 Performance

Een uitstekend voorbeeld hiervan is de Hinowa Lightlift 20.10 Performance. Deze spinhoogtewerker is met zijn compacte maatvoering een ideale hoogtewerker om optimaal te gebruiken op plaatsen waar slechts weinig ruimte is om te manoeuvreren. Met een laag eigen gewicht is de vloerbelasting klein en is de spinhoogtewerker ook binnen overal inzetbaar. Ingevouwen is de spinhoogtewerker 0,79×1,99 meter. Dit betekent dat de hoogtewerker gewoon op een aanhangwagen past of zelfs door een standaarddeur kan. Een ander voordeel van de Hinowa Lightlift 20.10 Performance spinhoogwerker is een werkbak met grote capaciteit van 230 kg. Geen enkel probleem voor twee personen mét gereedschap, dus! De Lightlift 20.10 Performance heeft een werkhoogte van meer dan 20 meter, met een zijdelings werkbereik van bijna 10 meter.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details