NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
CRAMER 82V Professionele Laadoplossingen

CRAMER 82V Professionele Laadoplossingen

Transport en laden gecombineerd

Naast de gangbare laadoplossingen met enkelvoudige- en duoladers biedt CRAMER ook een product aan dat inspeelt op de evoluerende accugebruiksbehoeften. Professionele eindgebruikers erkennen steeds meer dat ergonomie belangrijker is dan het zo lang mogelijk op één accu continue doorwerken. Het gebruik van rug-gedragen accu’s, ook beschikbaar bij CRAMER, neemt af.

Deze verandering houdt praktisch gezien in dat er meer blokaccu’s getransporteerd en geladen moeten worden. Om professionals te ondersteunen heeft CRAMER een 6-slot lader ontwikkeld die tevens dienst doet als transportmodule.

Met intern zes laadposities, elk met een capaciteit van 4 A, is deze lader in staat om bijvoorbeeld 6x een 580 Wh-accu gelijktijdig in 120 minuten volledig op te laden. Deze 8 Ah-accu’s behoren tot de grootste blokaccu’s in het CRAMER-assortiment, terwijl de meest gebruikte accu in de praktijk, met 360 Wh (5 Ah), al in 75 minuten kan worden opgeladen.

De 6-slot lader is uitgerust met een inklapbare handgreep en grote wielen aan één zijde, waardoor het als transportmodule kan dienen om de accu’s na het laden naar de werklocatie te verplaatsen. De lader heeft een IPX4-beschermingsklasse, waardoor deze in alle werkomstandigheden kan worden gebruikt.

Deze CRAMER 82C6 multi-lader is verkrijgbaar via uw erkende CRAMER-regiodealer vanaf € 471,03 excl. BTW (€ 569,95 incl. BTW). 

U vindt een CRAMER-dealer op www.cramertools.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details