Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Terug naar overzicht

Groensoft

Groensoft, dé administratieve software voor elke tuinprofessional

Maak jij nog steeds offertes en facturen in Excel en Word? Ruil dat bureauwerk in voor vakmanschap en maak kennis met de meest gebruikte all-in-one administratiesoftware voor professionele tuinaannemers in Vlaanderen! Zo bespaar je heel wat tijd, werk en geld!

Groensoft werd specifiek voor de groensector ontwikkeld en voldoet zo aan ALLE administratieve noden. Bijvoorbeeld een zeer uitgebreide plantenlijst voorzien met de correcte benamingen van meer dan 16000 planten dankzij de koppeling met GreenSupply.

Met Groensoft kan je een gerichte voor- en nacalculatie uitvoeren en zien hoe rendabel je projecten echt zijn. Dit door de registratie van gebruikte machines, verbruikte materialen en gepresteerde uren in de Time App.

Geen dubbele ingaven

Bij Groensoft dien je slechts éénmaal de gegevens in te voeren. Daarna keren deze gegevens terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde brieven of e-mails, foto’s, plannen enzovoort worden altijd automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Altijd en overal toegang tot je gegevens

Groensoft werkt volledig in de cloud en is te gebruiken op laptop, tablet en smartphone.  Hierdoor kun je altijd en overal gaan inloggen in het pakket en zijn jouw gegevens steeds binnen handbereik.

All-in-one tool

Groensoft bevat tal van modules die voor vele gebruikers van grote waarde zijn.

Denk maar aan projectopvolging, vorderingsstaten en de module ‘onderhoud’, waarbij alle periodieke onderhoudswerken bijgehouden worden. Met de digitale werkbonfunctie zijn nu ook papieren werkbonnen verleden tijd bij Groensoft.

Dankzij de module ‘import coda-bestanden’ worden betalingen automatisch afgepunt in het pakket. Slechte betalers? Het systeem verstuurt automatisch betalingsherinneringen om klanten te wijzen op het openstaande saldo. Groensoft koppelt bovendien met quasi alle boekhoudpakketten voor zowel aankoop-als verkoopfacturen.

Heb je interesse?

Vraag een gratis persoonlijke demonstratie aan op www.groensoft.be en ontdek wat Groensoft voor jou kan betekenen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Molenweg 9
8377 Meetkerke
België
Telefoonnummer 050 45 40 80 E-mailadres info@groensoft.be Website Groensoft.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details