NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Zorgvuldig omspringen met waardevolle assets levert op

Zorgvuldig omspringen met waardevolle assets levert op

Wagens, machines en handgereedschappen zijn naast uw medewerkers de meest waardevolle en dure onderdelen van uw fieldorganisatie. Gewerkte uren, gereden kilometers, machinegebruik en gereedschapsbeheer zijn gegevens die gemakkelijk verzameld kunnen worden. ABAX helpt de hovenier en de groenaannemer met die noodzakelijke gegevens.

Laat technologie het werk voor u doen

Het runnen van een succesvol bedrijf betekent dat u de juiste apparatuur, materialen en mensen gelijktijdig op de werkplek bij elkaar moet hebben en efficiënt kan inzetten. Optimaal inzicht in de bedrijfsmiddelen is dus noodzakelijk. Een telematica-oplossing die zowel voertuigen, machines als gereedschappen omvat geeft u het noodzakelijke inzicht dat nodig is voor een optimale planning. Doel is gegevens te verzamelen en omzetten in slimme, waardevolle informatie die u oplevert.

De stap naar slimme, waardevolle informatie die iets oplevert is niet groot

De focus van ABAX is geënt op slimme software en met name uw data omzetten in nuttige informatie. ABAX helpt de hovenier en de groenaannemer daarmee. Data omzetten in slimme, waardevolle informatie die iets oplevert. Er gaat veel tijd verloren met vragen als: In welke bus ligt welke machine, waar is de heggenschaar, hoeveel hebben we nog beschikbaar, zijn we op de locatie niks vergeten, is alles gekeurd en voldoen we aan de regelgeving en werken onze mensen met veilig materiaal, kunnen we schade voorkomen door tijdig onderhoud te plegen, kortom, alles wat te maken heeft met uw TCO, de total cost of ownership.

Bedrijfsmiddelen in één uniform platform, wel zo handig.

Wilt u geen gedoe meer om tussen programma’s te moeten wisselen met meerdere accountnamen en wachtwoorden? ABAX ondersteunt met Smart Connect de meeste merken.

ABAX en STIHL bieden gezamenlijk een oplossing die het ondernemen voor STIHL klanten makkelijker maakt. Door de samenwerking met ABAX wordt deze data samen met data van andere machines, gereedschappen en voertuigen via het centrale online portal beschikbaar. Met het netwerk van ABAX zijn hoveniers en groenvoorzieners, voor het uitlezen van STIHL connected data niet meer afhankelijk van de smartphone van de medewerker.

Het netwerk van ABAX, dat gevormd wordt door tienduizenden units die zijn ingebouwd in auto’s en machines ontvangen, zodra deze in de buurt komen van een connected STIHL gereedschap, de STIHL connected data en sturen deze direct door naar de klant. Door STIHL connected te combineren met ABAX weet u van moment tot moment wie, waar en met welke machine onderweg is. Is een machine zoek of vermist, dan helpt ABAX deze te lokaliseren.

Inzicht wordt makkelijker en vooral betaalbaar

In de machinesector verbindt ABAX o.a. met Volvo, Caterpillar, Hitachi en John Deer. Ook deze merken hebben hun eigen telematica aan boord, die automatisch en direct verbindt met het ABAX-softwareplatform. ABAX zal in de nabije toekomst nog meer merken verbinden, in zowel de voertuigen, de machines als in de handgereedschappenindustrie ‘Daarmee onderscheiden we ons in de markt en bieden we zeer toekomstgerichte oplossingen voor onze klanten.

Dankzij de meest recente technologieën wordt de meerwaarde alleen maar groter. Real time inzicht, inzetbaarheid, gebruik, onderhoud en keuringen zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Door telematica op een slimme manier in te zetten, kunt u uw gereedschap gemiddeld een jaar langer gebruiken. Net daar wordt het ook interessant voor de groenaannemer en de hovenier.

Nieuwsgierig wat voor jouw onderneming ‘een jaar langer inzetten’ betekent? Vraag dan een gesprek aan met een van onze experts.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details