NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Wielladers voor veilig en comfortabel werk
Al 40 jaar is Heusdens Schäffer een begrip in de wereld van professionele wielladers en telescoopladers.

Wielladers voor veilig en comfortabel werk

Al veertig jaar is Heusdens Schäffer een begrip in de wereld van professionele wielladers en telescoopladers. Als specialist in Schäffer wielladers staat het bedrijf in voor de verkoop, verhuur en service van de knikwielladers en hun uitrusting.

De manier waarop de Schäffer producten ontworpen, vervaardigd en verzorgd worden is uniek. De grondslag daarvan ligt in de ervaring van meer dan zestig jaar. De primaire focus bij de ontwikkeling van de Schäffers ligt op de bestuurder. We willen zijn werk veiliger, comfortabeler en meer rendabel maken. Daarom wordt gekozen voor de meest geavanceerde ontwikkelings- en productiemethoden.

De 4670 Z universele wiellader is de industriële versie van dit model.

Productkwaliteit, restwaarde en service

De naam Schäffer staat voor unieke productkwaliteit. Dit resulteert in wielladers met een lange levensduur en een hogere restwaarde, waarmee je als vakman met plezier aan het werk gaat.

Het begrip service is topprioriteit bij Heusdens Schäffer. Het bedrijf beschikt over een gespecialiseerd team dat u op alle vlakken professionele ondersteuning biedt, de klok rond, zeven dagen op zeven. Dankzij hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten ze een gevarieerd, kwalitatief hoogstaand productassortiment te combineren met een ongeëvenaarde dienstverlening.

In de showroom van 1200 m² verwelkomen vijf verkoopspecialisten u met de glimlach. Ze maken u graag wegwijs in ons uitgebreid gamma en achterhalen aan de hand van diepgaande vragen en intensieve begeleiding welke kniklader perfect bij u of uw project past.

Als innovatieve marktleider in België is Heusdens Schäffer het aanspreekpunt voor klanten in verschillende sectoren (landbouw en industrie) die op zoek zijn naar professionele wielladers. Ze verleggen daarbij dagelijks hun grenzen om aan de klanten 24/7 de best mogelijke service te bieden.

De 23E elektrische wiellader combineert innovatieve lithium-ion-technologie met optimale prestaties.

Geschikte partner voor professionals

 Heusdens Schäffer is de referentie in wielladers en telescoopladers voor heel wat professionals, actief in land- en tuinbouw, loonwerkers, aannemers en tuinaanleggers, zwembadbouwers, boomverzorgers, landschapsverzorgers. Voor het onderhouden en aanleggen van domeinen en parken kan het bedrijf ook gemeenten en overheidsinstellingen zeer goed adviseren, terwijl ook paardenmaneges en paardenstoeterijen de onmiskenbare voordelen van het uitgekiende Schäffer assortiment dag na dag kunnen ervaren.

Laat het compacte uiterlijk van deze wielladers u niet misleiden. De universele Schäffer wielladers blinken uit door hun uitmuntende kracht en hoge hefhoogtes. Met een ongeziene efficiëntie en uiterst geavanceerde technieken zijn ze geschikt voor de meest veeleisende taken. En daar stopt het niet: ook aan rijcomfort boet u op geen enkele manier in. Van handig uitgeruste cabines met een comfortabele stoel en voldoende beenruimte, tot de indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid.

Het compacte design van de universele wielladers en de uitmuntende wendbaarheid verhogen uw productiviteit en besparen u zowel tijd als kosten. Daarnaast kan u met een Schäffer wiellader rekenen op een uitzonderlijk hoge restwaarde, zodat uw investering ook op lange termijn loont.

De 2445 S universele wiellader biedt een hoge hefhoogte.

De Schäffer telescoopladers zijn de succesvolste in hun klasse. Het nauwkeurig gecontroleerd vermogen – dat gegarandeerd is op alle terreinen – is, gecombineerd met de grote hefhoogtes en belastbaarheid, ongeëvenaard. Een snelle wendbaarheid, de precieze bediening en compacte omvang maken dat de telescoopwielladers gemakkelijk inzetbaar zijn op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ook in de powerklasse focust Schäffer op ergonomie en betrouwbaarheid, zodat u kan rekenen op telescoopwielladers van een ongekende kwaliteit.

Dacht u dat efficiënt en emissieloos werken niet samen passen? Niets is minder waar. De elektrische wiellader van Schäffer combineert de innovatieve lithium-ion technologie met optimale prestaties. En dat zónder CO2-uitstoot of geluid.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details