NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Verlichten van de kleinste plant tot de grootste boom
Het laagspanningsysteem is eenvoudig te installeren.

Verlichten van de kleinste plant tot de grootste boom

Met de tuinverlichting van in-lite komt de tuin in de avond pas echt tot leven. De juiste lichtintensiteit – in de juiste balans en met de mooiste contrasten – zorgt voor extra beleving. Het in-lite assortiment omvat oplossingen voor het verlichten van de kleinste plant tot de grootste boom. Het systeem werkt op laagspanning, waardoor het eenvoudig en veilig te installeren is. De armaturen worden voorzien van hoge kwaliteit leds, waardoor het energieverbruik laag is en het licht natuurlijk en sfeervol.

Het assortiment omvat oplossingen voor het verlichten van de kleinste plant tot de grootste boom.

Grondspots en richtbare buitenspots

In veel tuinen zijn bomen echte eyecatchers. Door deze uit te lichten, ontstaat er diepte en sfeer in de tuin. Met de in-lite spots verlicht je eenvoudig bomen tot tien á vijftien meter hoog. Het assortiment is breed: van grondspots die in de ondergrond zijn te verwerken tot richtbare buitenspots en accessoires die ervoor zorgen dat de spots perfect boven beplanting uit komen. Bronos Polders, LAB-coördinator bij in-lite: “Voor vlakke ondergronden, zoals gras, steen, hout of grind, zijn de NERO-armaturen de beste keuze. Er zijn verschillende typen, afhankelijk van de hoogte en breedte van de boom. De armaturen zijn geschikt om hoge en brede bomen te verlichten. De grondspots kunnen mooi worden weggewerkt in de ondergrond. De BIG NERO en BIG NERO NARROW zijn voorzien van in-lite motion: de lichtbron is met een magneet in de gewenste positie te plaatsen.”

Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Boven de grond

Als er struiken of andere beplanting rond de boom staan, bieden de armaturen uit de SCOPE-lijn van in-lite uitkomst. Met deze armaturen kun je bomen verlichten boven de grond. Is de beplanting zo hoog, dat de verlichting wordt geblokkeerd? Met de accessoires RISER en BRACE kunnen de spots hoger worden geplaatst, waardoor die boven de beplanting uitkomt. Wil je een spot in de boom monteren, dan is accessoire BRACE de oplossing. Deze boomband is in elke gewenste lengte te knippen en je monteert er eenvoudig een of meerdere spots op. De SCOPE-armaturen komen boven het maaiveld uit en zijn daarom geschikt voor het plaatsen in borders. 

in-lite verkoopt zijn producten via een vast dealernetwerk, dat het vervolgens levert aan de hovenier. Polders: “Ons laagspanningssysteem is eenvoudig in drie stappen aan te leggen. Je hangt een transformator op, rolt de in-lite kabel uit, en prikt de lampen aan de kabel door middel van een eenvoudige en waterdichte aansluiting. Er zijn dus geen ingewikkelde moffen en installatiedieptes.” 

Slimme verlichting voor ultieme controle

Het smart systeem van in-lite maakt het installeren en aanpassen van verlichting heel eenvoudig. De gebruiker kan met de in-lite app de verlichting op afstand bedienen, individueel dimmen en bewegingssensoren inschakelen. De Smart Tone-armaturen bieden de mogelijkheid om kleuren te kiezen die een persoonlijke dimensie toevoegen aan de tuinverlichting. Polders: “Het geeft een mooi effect als bomen worden verlicht met onze Warm White spots en er daarnaast kleurverlichting wordt toegevoegd als een extra dimensie. Bijvoorbeeld om een loungehoek van boven naar beneden te verlichten door deze in een boom te plaatsen met behulp van de BRACE en het accessoire KILLFLASH. De KILLFLASH zorgt ervoor dat de verlichting niet verblindend is wanneer je er rechtstreeks naar kijkt.”

De verlichting van in-lite zorgt voor sfeer in elke tuin.

Extra ondersteuning hoveniers 

‘Insider’ is het programma voor de zakelijke in-lite klant. Groenprofessionals krijgen hiermee toegang tot gratis trainingen, de beeldbank en events, en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Het LAB-team staat paraat om met hovenier en eindklant een 2D- of 3D-lichtplan op te stellen en biedt zelfs lichtdemonstraties op locatie aan.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details