NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Tuinaanleggers en tuinarchitecten kiezen voor de betonelementen van CBS Beton
Architectonisch hoogstaande afwerking van moderne villa met tijdloze betonnen traptreden.

Tuinaanleggers en tuinarchitecten kiezen voor de betonelementen van CBS Beton

Van solide keerwanden tot veelzijdige betonblokken: prefab betonelementen bieden tuinaanleggers en tuinarchitecten een scala aan voordelen. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en vereisen weinig onderhoud, waardoor ze geschikt zijn voor diverse tuinprojecten. CBS Beton draagt – letterlijk en figuurlijk – graag een steentje bij om elke professional maximale creatieve vrijheid te bieden. Waarom kiezen tuinaannemers en -architecten graag voor de betonelementen van CBS Beton?

Betonnen wanden als solide afwerking van een tuinomheining.

Focus op kwaliteit, diversiteit, efficiëntie en professionalisme. Met deze kernwaarden in ons bedrijfs-DNA is CBS Beton – gevestigd in het West-Vlaamse Wielsbeke – een vertrouwde partner voor heel wat tuinprofessionals. Wij kunnen u uw creatieve tuinideeën laten botvieren met een brede waaier van esthetische en stijlvolle betonelementen. Van keerwanden tot traptreden, en van vloerplaten tot boordstenen: bij CBS Beton is de keuze aan elementen zeer uitgebreid. Hun stabiliteit en lange levensduur zorgen ervoor dat ze een betrouwbare keuze zijn voor elke buitenruimte.

BENOR-gecertificeerd

Wist u trouwens dat CBS Beton de eerste fabrikant was die een BENOR-certificaat voor België behaalde? Dit is het beste bewijs dat de keerwanden van de fabrikant perfect voldoen aan de Belgische en Europese keerwandnormen NBN B21-132 en EN 15258. Die certificering is belangrijk, want keerwanden moet aan enorme drukkrachten kunnen weerstaan.

Ook op het vlak van duurzaamheid gooien we als West-Vlaams bedrijf hoge ogen. CBS Beton zet zich volop in voor de milieuvriendelijke productie van prefab betonelementen. Vanaf dit jaar wordt het gebruik van cement met 52% verminderd, zowel in de zomer als in de winter. Deze doelstellingen zijn haalbaar dankzij de inzet van nieuwe technieken in het productieproces. CBS Beton streeft naar een toekomst waarin milieuvriendelijke productie van prefab betonelementen de norm is.

Strakke look bij tuinafwerking dankzij duurzame prefab betonelementen.

De veelzijdigheid van prefab betonnen keerwanden

Een van de populairste toepassingen in het gamma van CBS Beton zijn prefab betonnen keerwanden (CLF10GS-gamma). De redenen voor deze populariteit liggen voor de hand: deze elementen zijn ijzersterk, hebben weinig onderhoud nodig en zijn milieuvriendelijk. En vooral: ze voegen esthetische waarde toe aan landschapsontwerpen door hun strakke lijnen en moderne uitstraling. Als tuinaannemer of -architect kunt u kiezen uit verschillende formaten en texturen, waardoor ze perfect passen bij de gewenste stijl van een buitenruimte.

Keerwanden worden in de tuin het vaakst gebruikt om hoogteverschillen te creëren. Deze niveauverschillen maken een tuin interessant en levendig.

Stijlvolle keerwanden als afwerking van een kantorencomplex in Strombeek-Bever.

Diversiteit, efficiëntie en maatwerk

Diversiteit, efficiëntie, maatwerkopties en kennis. Daar gaat het bij CBS Beton om. Aan diversiteit geen gebrek, met een breed scala aan keerwanden, zitbanken, stapstenen, betonnen goten, schanskorven, structuurwanden en zoveel meer. Voor elk project, ongeacht de omvang of complexiteit, vinden tuinprofessionals de geschikte oplossing.

En wat gedacht van efficiëntie? Dankzij de prefabricatietechnieken van CBS Beton kunt u betonelementen snel en makkelijk installeren, waardoor de bouwtijd van uw project aanzienlijk ingekort wordt. Dit levert u en uw klanten stevige winst op, zowel in tijd als geld.

Last but not least zijn er de maatwerkopties die de West-Vlaamse bouwfirma aanbiedt. Elke tuinproject is uniek, met specifieke afmetingen, niveauverschillen en afwerkingsgradaties. Als tuinaanlegger of -architect kunt u bij CBS Beton betonelementen op maat laten maken, zodat ze exact aan de eisen en specificaties van het tuinproject voldoen. Tot grote tevredenheid van uw klant! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details