Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Nieuws

Reesink Turfcare BE gestart in België

reesink-turfcare-be-gestart-kopieren

1 oktober 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vanaf 1 oktober 2019 zal Reesink Turfcare BE de distributie van TORO, Club Car, Imants, LMTrac en Keckex in Belgie en Luxemburg verzorgen. Reesink Turfcare BE is daarmee de specialist voor machines voor greenkeeping van golfbanen en sportveldenbeheer, het onderhoud van park of bos, openbaar groen en de verzorging van campings of evenementen terreinen. Het bedrijf is gevestigd in Wetteren.

Reesink Turfcare BE biedt niet alleen een zeer uitgebreid machinepark en productassortiment, maar verleent ook adequate service. In de goed uitgeruste werkplaats met een uitgebreid onderdelenmagazijn of met gecertificeerde dealeronderhoudsbedrijven, worden reparaties uitgevoerd.

Door machines en gereedschap vakkundig en met regelmaat te onderhouden en te voorzien van originele onderdelen, worden lage kosten, duurzaam gebruik en korte reparatietijd gegarandeerd. Alles is erop gericht om het leven van de klant zoveel mogelijk te vergemakkelijken tijdens de levenscyclus van een machine. Van de financieringswijze tot ondersteuning bij zaken als onderhoudsplanning en onderhoud. De slogan “We take care of your green” is dan ook niet voor niets gekozen.

Op www.reesinkturfcare.be is meer informatie te vinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details