NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe bedrijfssite: klaar voor de toekomst
Van kleine projecten tot uitgestrekte werven, steeds de beste oplossing.

Nieuwe bedrijfssite: klaar voor de toekomst

Klanttevredenheid en kwaliteitsmachines

Sinds de opstart in 1983 heeft CEBEKO een mooie weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Met jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines, wil het bedrijf zijn klanten een superieure klantenbeleving bieden. De recente verhuizing naar de nieuwbouwsite in Torhout belooft alvast veel goeds.

CEBEKO beschikt over een uitgebreid machinepark met onder andere hoogwerkers en (roterende) verreikers.

Sky-high experience. Groundbreaking trust

“Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dat vertrouwen waarover ik spreek is trouwens een wederzijds gegeven. Met een persoonlijke en klantgerichte aanpak, open communicatie en gericht advies willen we de klant het gevoel geven dat ze voor een betrouwbare partner kiezen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

Familiewaarden blijven voor CEBEKO op de eerste plaats staan. “Hoewel we blijven groeien in oppervlakte, heerst er nog steeds een open, familiale sfeer. Ook binnen het team is deze sfeer goed voelbaar. Waarden zoals collegialiteit, respect, betrokkenheid en flexibiliteit zijn hier zeer belangrijk. Uiteraard wordt het team ook regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken.”

Met het nieuwe pand kan er optimaal voldaan worden aan de toenemende vraag naar bouw- en grondverzetmachines.

Continue uitbreiding van de verhuurvloot

Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, CEBEKO biedt steeds de beste oplossing. Dit komt mede door de continue uitbreiding van de verhuurvloot. Het familiebedrijf beschikt over een hoogwaardig up-to-date machinepark van 425 units, bestaande uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, compacte én grote graafmachines, en diverse andere grondverzetmachines. Voor elke nieuwe investering en uitbreiding wordt er ingespeeld op de wensen van de klant. 

Met een grondige behoefteanalyse en ervaren chauffeurs zorgt CEBEKO ervoor dat de juiste machine op het juiste moment geleverd wordt. Bestaat er toch twijfel over de meest geschikte machine? Dan komt er een Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig. Het vakkundig serviceteam biedt technische ondersteuning bij vragen, dringende herstellingen en periodiek onderhoud van de huurmachines. Kan de machine op locatie niet hersteld worden? Dan voorziet CEBEKO meteen een vervangmachine.

Het hoofdgebouw biedt onderdak aan de kantoren, toonzaal, serviceafdeling, magazijn & constructie..

Nieuwbouwsite zorgt voor toekomstperspectieven 

De laatste jaren is de omvang van zowel de verhuurvloot als het CEBEKO-team sterk toegenomen. De voormalige kantoren, magazijnen en constructiewerkplaats waren gevestigd op diverse locaties in Torhout en werden te krap. Om de sterke groei op te vangen was er dringend nood aan een nieuwe locatie die een centralisatie van de activiteiten toelaat. De nieuwbouwsite, gelegen op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout, biedt in totaal 16.500 vierkante meter aan mogelijkheden. 

Met het nieuwe pand kan er optimaal voldaan worden aan de toenemende vraag naar bouw- en grondverzetmachines. “Onze verhuurafdeling heeft voortaan een eigen gebouw met ruimte voor onderhoud, kleine herstellingen, een stoomplaats en een tankvoorziening. Zo kan er snel en efficiënt gewerkt worden voor het klaarzetten van de huurmachines en kunnen wij kort op de bal spelen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. Het hoofdgebouw biedt onderdak aan de kantoren, een ruime toonzaal, de serviceafdeling, het magazijn én de constructieafdeling. “Daarnaast hebben we ook oog voor duurzaamheid. Zo is de nieuwbouw uitgerust met geothermie en binnenkort komen er ook zonnepanelen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details