NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

CEBEKO

Compacte bouw- en grondverzetmachines voor ieder project

CEBEKO heeft als trouwe partner in compacte bouw- en grondverzetmachines doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd. U kan er terecht voor aankoop, huur, service en onderdelen.

Sinds de opstart van het familiebedrijf in 1983 staan de klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats. Als erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers kan CEBEKO optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van het aanbod.

De juiste machine op het juiste moment

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. CEBEKO zorgt ervoor dat men de juiste machine op het juiste moment kan inzetten dankzij hun jonge en uitgebreide verhuurvloot. Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er steeds snel en efficiënt kan gewerkt worden.

Service en advies op maat

CEBEKO garandeert een minimale stilstand van uw machine. Ze beschikken over goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op locatie maar hebben ook een eigen atelier. Ook voor originele onderdelen van diverse topmerken kunt u bij hen terecht. Open communicatie, een persoonlijke aanpak en deskundig advies staan hierbij centraal.

Om hun klanten nog beter van dienst te zijn produceert CEBEKO ook een eigen reeks op maat gemaakte toebehoren. Deze reeks bestaat uit allerhande puinbakken, banaanbakken, slotenbakken, dieplepelbakken én snelwissels. Omdat ze van ontwerp tot eindproduct in-house gemaakt worden, kan CEBEKO de klant voorzien van maatwerk aan acceptabele prijzen en met korte leveringstermijnen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services VerhuurbedrijfServiceMachines Adres Ringaertstraat 16
8820 Torhout
België
Telefoonnummer 050 21 49 35 E-mailadres [email protected] Website cebeko.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details