NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Best in class met of zonder brandstof
De CS-7310SX kettingzaag met zaagblad van 60 centimeter.

Best in class met of zonder brandstof

Voor de meest veeleisende professionals groepeert het bedrijf zijn allerbeste toestellen sinds kort bovendien in de ECHO X-Series. Dit jaar wordt de reeks verder uitgebreid.

Het exclusieve gamma omvat reeds verschillende bladblazers, heggenscharen, bosmaaiers en kettingzagen, telkens ontwikkeld om groen- en boomprofessionals hun werk zo goed en comfortabel mogelijk te laten uitvoeren, ook onder zware omstandigheden. Op basis van criteria zoals een licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijden geldt elk toestel in de X-Series als toonaangevend in zijn klasse.

Voor het zwaardere velwerk

Nieuw in dit topgamma is de CS-7310SX kettingzaag met langeslagmotor. Deze professionele machine met zaagblad van 60 centimeter combineert een hoog zaagvermogen en koppel, en is daardoor uitermate geschikt voor het zwaardere velwerk. De mooie balans garandeert een hoge wendbaarheid en minder vermoeidheid, terwijl de decompressieklep voor een vlotte start zorgt. Dankzij het G-Force luchtfiltersysteem behoeft de kettingzaag bovendien minder onderhoud.


De DSRM-2600U accu-aangedreven bosmaaier.

Accu-aangedreven bosmaaiers

Binnenkort zullen in de X-Series ook twee nieuwe accu-aangedreven bosmaaiers beschikbaar zijn. Net als de rest van het gamma zijn de DSRM-2600L en de DSRM-2600U immers “best in class”. De bosmaaiers maken gebruik van de 50V batterijen van ECHO, waarbij de laatste lithium-ion technologie voor een optimaal vermogen zorgt, en zijn bijgevolg stil, schoon en uiterst comfortabel in gebruik.

De ECHO X-Series is dus in volle uitbreiding. Later dit jaar worden bovendien nog andere accu-aangedreven machines toegevoegd. Intussen zet exclusief verdeler EuroGarden het aanbod middels promoties het hele jaar door in de kijker. Zo kan de groenprofessional tegen een zachte prijs 365 dagen aan de slag met 9 machines van 100% professionele kwaliteit.

Voor meer info en een dealer in uw buurt, bezoek www.echodependonit.com.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details