NLFR

Plateforme pour le professionnel des jardins et des espaces vert
Retour à l'aperçu

Greenex

STORTEN VAN GROENAFVAL

Bij tuincentrum Greenex kan u tuin- en snoeiafval in Hamme storten aan 45 euro / ton excl btw. Zowel particulieren als professionals (tuinaannemers, tuinmannen, …) zijn welkom.

Voor alles voor uw tuin moet u bij Greenex in Hamme zijn. Greenex in Hamme is een gespecialiseerde beroepshandel voor tuinaanleg en groenvoorziening die werkelijk alles in huis hebben om van een tuin een prachtig project te maken.

AANBOD

Bij Greenex wordt er een ruim assortiment tuinartikelen aangeboden. Bent u op zoek naar materialen voor tuinaanleg, een product om uw tuin te onderhouden of kwalitatieve kledij om in de tuin te werken? Greenex heeft het allemaal.

Is er iets niet voorradig of bent u op zoek naar een zeer specifiek artikel? Laat het weten en Greenex zorgt voor de rest. Naast een uitgebreid aanbod kwaliteitsartikelen, kan u bij Greenex ook steeds terecht voor professioneel advies voor tuinaanleg, tuininrichting en andere tuingerelateerde zaken. Richt uw vraag via de contactpagina, of kom langs in het filiaal in Hamme.

SERVICE

Greenex is gelegen aan de Heirbaan in Hamme, op een boogscheut van het centrum en vlakbij de afrit 13 Waasmunster van de E17. Met deze optimale bereikbaarheid, een brede inrit en een ruime parking is uw winkelcomfort gegarandeerd.

Omdat veel materialen los verkrijgbaar zijn (zoals boomschors, teelaarde, siergrind en compost), verzorgt Greenex het laden voor u: u rijdt uw aanhangwagen tot voor de deur en Greenex bezorgt u snel en vakkundig de gewenste goederen. Heeft u zwaardere materialen of andere verpakte goederen nodig? Ook hier helpt Greenex u met veel plezier.

Voor alles voor de tuin, moet u bij Greenex zijn!

vidéo d'entreprise

Informations générales

adresse Heirbaan 38
9220 Hamme
België
Numéro de téléphone 052 20 29 95 Adresse email [email protected] site Internet greenex-hamme.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details