NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Zwembadverlichting maakt het plaatje af. Van partysfeer tot wellness
Het gamma voorziet in diverse montagesystemen, zodat de spots op elke locatie in de tuin geplaatst kunnen worden.

Zwembadverlichting maakt het plaatje af. Van partysfeer tot wellness

Een zwembad is in ieder geval meer dan enkel een functioneel object waarin je verkoeling zoekt. Het is een ervaring. En die wordt net zozeer bepaald door de momenten die rond het water gespendeerd worden. Zelfs het uitzicht op het zwembad alleen al draagt bij tot het welbehagen van de gebruiker. Hoe beter dat wordt vormgegeven, hoe hoger dan ook de tevredenheid.

RGB led-strips passen zich aan elke vormgeving aan.

Niemand kan ontkennen dat zwembaden, vijvers en tuinen er niet alleen zijn om te beleven, maar evenzeer om naar te kijken. Een project moet er goed uitzien. Het zwembad moet te allen tijde stralen. Daarin speelt onder meer de verlichting een cruciale rol. Die zorgt ervoor dat tuin en zwembad zelfs op de donkerste winteravonden in een aangename sfeer gedompeld zijn. Bovendien kan een kleine aanpassing in de verlichting een hele ommekeer in ambiance bewerkstelligen. Zo vormt het zwembad de ene dag het toneel van een spetterende poolparty, de andere dag de rustgevende achtergrond van een intieme barbecue.

Met de Smart Lights app worden onder meer lichtsterkte, kleur en timing eenvoudig ingesteld.

Voor zwembad en tuin

In veel gevallen wordt zwembadverlichting als een apart gegeven beschouwd, maar met het Smart Lights gamma van Heissner biedt gespecialiseerd verdeler van zwembadonderdelen CF Group Benelux een complete oplossing, die probleemloos van zwembad naar vijver en de rest van de tuin doorgetrokken wordt. 

Het gamma omvat onder meer spots en led-strips, in diverse sterktes en alle IP68 en laagspanning, die zowel onder als boven water gemonteerd kunnen worden. Er is keuze tussen statisch warm wit licht en dynamische RGB-lampen, en een reeks design verlichtingspalen, voor plaatsing langs tuinpad of zwembad, vervolledigt het aanbod.

Met de PLUS-extensie worden verschillende lampen gemakkelijk in serie aangesloten.

Eenvoudige connectie

Om de plaatsing en installatie van de verlichting zo eenvoudig mogelijk te houden, zijn alle verlichtingselementen in het Heissner Smart Lights gamma op een eenvoudige en universele manier met elkaar te verbinden. Elke lamp heeft immers een zogeheten PLUS-extensie, die toelaat om verschillende exemplaren in serie te schakelen. In combinatie met aangepaste verlengkabels en transformatoren — allemaal onderdeel van het gamma — kan het verlichtingsplan zo volledig naar wens aangepast en uitgebreid worden. Het enige wat je moet doen om de juiste transformator te selecteren, is de wattages van de in serie geschakelde lampen optellen. 

Interactief

Om de naam Smart Lights waar te maken, behoren tot slot ook slimme controllers tot het gamma. Er is keuze tussen een klassieke RGB-regelaar, geleverd met bijbehorende afstandsbediening, en een meer multifunctionele WiFi-controller. Naast eenvoudige functies zoals aan-uit, kleurselectie en snelheid, laat die laatste bijvoorbeeld toe om via de gratis Smart Lights app ook de lichtsterkte, timers en verschillende kleurenprogramma’s in te stellen, en dat meteen voor meerdere kringen. Voor de echte liefhebbers is het systeem zelfs compatibel met home assistents zoals Google Home, Siri en Alexa. 

De gebruiker kan op die manier op elk moment de exacte sfeer in de tuin bepalen. Zonder dat er voor de plaatser een moeilijke programmering aan te pas moet komen, nota bene. Het volstaat namelijk om hiervoor ofwel de RGB-regelaar ofwel de WiFi-controller tussen lampen en transformator te schakelen. Een connectie die net zo eenvoudig verloopt als het verbinden van de lampen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details