NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Zelfs op nat gras een uitblinker
De straffe ergonomische kwaliteiten van de Encore laten gemakkelijk 8 uur werken per dag toe.

Zelfs op nat gras een uitblinker

Sinds 1988 verrijkt het Amerikaanse Encore de groene sector met een complete lijn van hoogwaardige maaiers. De machines zijn eenvoudig in onderhoud, hebben een zeer precieze mes-uitlijning én robuuste duurzaamheid. Encore wordt wereldwijd verdeeld. Voor de Benelux is Herco Machinery de exclusieve importeur, met een zorgvuldig geselecteerd aanbod van officiële dealers.

Het Encore-gamma bevat vier versies met Kawasaki FR/FX-motoren van 18,5 tot 23,5 pk, met snelheden van 11 tot 20 km/uur. Alle machines zijn standaard voorzien van een mulching maaidek met zowel de hoogste als de laagste maaihoogte op de markt. Door hun extreme wendbaarheid zijn ze zeer efficiënt en vlot te bedienen, met veel aandacht voor comfort en gebruikersgemak. 

Alle Encore-machines zijn standaard voorzien van een mulching maaidek.

Ook bij Plantentuin Merksplas zijn ze fan. Conservator/secretaris Wout Oprins: “Onze plantentuin wil vooral een inspiratie én demonstratie zijn voor iedereen met een hart voor tuinieren. Er is namelijk veel meer mogelijk in de Belgische tuinen dan gebruikelijk wordt aangenomen. We werken in de plantentuin voornamelijk met vrijwilligers, zoals tuinmannen Jozef & Ive Eysermans – vader en zoon, beiden bijgenaamd ‘De Micky’. Jozef kwam bij ons in 2017 en Ive nam twee jaar later, na de dood van zijn vader, over. Hij is al druk in de weer geweest met zijn Encore-grasmachine. Tussen de 7 en 8 uur per dag is geen uitzondering. De straffe ergonomische kwaliteiten van de Encore laten dat toe. En uiteraard zorgen de twee hendels – in plaats van een stuur – voor doorgedreven wendbaarheid, waardoor moeiteloos rond allerlei obstakels gelaveerd wordt. Zelfs op nat gras, zonder het te beschadigen. Ive, en bij uitbreiding Plantentuin Merksplas, is dus uitermate tevreden met deze krachtpatser!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details