NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Wisseling van leiderschap bij CF group Benelux

Wisseling van leiderschap bij CF group Benelux

CF group Benelux kondigt een belangrijke managementwijziging aan voor 2024

CF group Benelux, de erkende leider in de zwembad- en wellnesssector, kondigt vandaag een belangrijke wijziging aan in zijn management. Alain Servais, die al 37 jaar voor het bedrijf werkt, waarvan 25 jaar aan het hoofd, zal in 2024 de fakkel doorgeven aan Gil Galle.

“37 jaar geleden had ik het geluk om aan de slag te gaan bij een klein bedrijfje van 4 mensen (LMP) dat begon in een nichemarkt. In die tijd waren er geen verdelers in België en de weinige zwembadspecialisten moesten het doen met aankopen buiten de landsgrenzen.

Hoewel ik nooit had gedacht dat ik het grootste deel van mijn carrière in dit vakgebied zou doorbrengen, veranderde het virus snel mijn mening: « ik raakte snel gepassioneerd en een paar jaar later kon ik het management van dit bedrijf overnemen. Dankzij het werk van veel mensen zijn we in staat geweest om een bedrijf op te bouwen dat een benchmark is geworden op dit gebied. Ik wil hen allemaal bedanken voor hun bijdrage aan dit succes. Ik wil ook al onze trouwe klanten bedanken (van wie sommigen al 3 generaties bij ons zijn) en al onze leveranciers. Er liggen nog veel uitdagingen in het verschiet, maar ik ben ervan overtuigd dat Gil Galle in staat zal zijn om dit bedrijf, dat nu deel uitmaakt van een grote internationale groep, verder te ontwikkelen. »

Onder leiding van Alain Servais heeft CF group Benelux (voorheen LMP Pool Parts) een opmerkelijke evolutie doorgemaakt van een bescheiden familiebedrijf tot een belangrijke referentie in de sector. Zijn strategische visie en leiderschap hebben een centrale rol gespeeld in het vestigen en consolideren van de reputatie van het bedrijf als leider in de zwembad- en wellnessmarkt.

Om een soepele overgang te garanderen en de continuïteit te handhaven, zal Alain Servais gedurende een overgangsperiode bij het bedrijf blijven om zijn opvolger essentiële ondersteuning te bieden.

Gil Galle, momenteel Operations & Product Manager bij CF group Benelux, neemt het roer over na meer dan 16 jaar bij het bedrijf. Gil Galle staat bekend om zijn voorbeeldige carrière, zijn motivatie en zijn inzet voor het bedrijf. Hij brengt een grondige kennis van de sector en een onwrikbare inzet voor CF group Benelux mee.

“Eerst en vooral wil ik mijn dank betuigen aan al diegenen die mij hun vertrouwen hebben geschonken door de leiding van het bedrijf aan mij over te dragen”, zegt Gil Galle. “Mijn eerste doelstelling, als nieuwe gedelegeerd bestuurder, zal erin bestaan CF group Benelux te doen bloeien door alle beschikbare middelen te benutten. De toewijding van het bedrijf aan zakelijke klanten zal mijn topprioriteit zijn. Door samen te werken met Smartchim, Poolquip en Ocea, zullen we nauw verbonden zijn met onze klanten, hen begeleiden op alle gespecialiseerde gebieden en een essentiële, reactieve en betrouwbare partner worden! Mijn uitdaging, samen met mijn team, zal zijn om verder marktaandeel te veroveren.”

Deze verandering in het management komt op een cruciaal moment voor CF group Benelux, dat blijft groeien in een steeds veranderende markt. Met de ervaring, visie en inzet van Gil Galle, ondersteund door de expertise en het voortdurende advies van Alain Servais, zal het bedrijf verder kunnen groeien en zijn aanwezigheid op de markt versterken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details