NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Wellness in je eigen tuin is geen onbereikbare droom
De bestaande beplanting werd aangevuld om de tuin groener te maken en te zorgen voor meer privacy.

Wellness in je eigen tuin is geen onbereikbare droom

Het bedrijf viel al regelmatig in de prijzen, met goud als ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ – 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 & 2015-2016 – en twee jaar later de hoogste plaats als ‘Limburgs Tuinaannemer’. Kortom, een uitstekende staat van dienst. 

De lamellen kunnen automatisch worden geopend of gesloten, zodat de klanten zelf de mate van lichtinval kunnen bepalen.

Wat is er nu fijner dan heerlijk ontspannen in een eigen jacuzzi of een verfrissende duik nemen in je eigen zwembad? Voor dit project in Lanaken werd een wellness-tuin, compleet met zwembad en jacuzzi, overdekt terras met buitenkeuken én een moderne vijver, ontworpen. Van a tot z. Van architect tot uitvoering. Een echt totaalproject, dus.

Compact zwembad

Klein maar fijn: een omschrijving die bij uitstek van toepassing is op het zwembad in deze tuin. Met de Starline Urban Active geniet het gezin immers van een stijlvol zwembad op een relatief kleine oppervlakte. Hierdoor kunnen ze op ieder gewenst moment het water in plonzen, maar slokt het zwembad niet te veel ruimte op in de tuin. Daarmee is dit het ideale model voor stadstuinen, kleinere tuinen of klanten die willen genieten van een extra ruim gazon en terras.

Het zwembad heeft een zeer fraai design, met een stijlvolle ongelijke inlooptrap en keramische randstenen.

Het zwembad is tevens voorzien van ‘Endless Swimming’, een technologie waarbij een tegenstroom zorgt voor eindeloos zwemplezier. Zo trek je comfortabel baantjes, maar blijf je op dezelfde plek in het zwembad ‘zweven’! 

Overdekt terras met buitenkeuken én jacuzzi

Door het terras met buitenkeuken is deze tuin uiterst geschikt om met vrienden en familie van lange zomeravonden of een gezellige weekendlunch te genieten. De overdekking met lamellen kunnen automatisch worden geopend of gesloten, zodat de mate van lichtinval kan bepaald worden.

Naast het zwembad werd een ‘zwevende’ houten vlonder gebouwd, met daarop comfortabele loungestoelen.

Onder dezelfde lamellenoverkapping werd een ruime jacuzzi geïnstalleerd. Het spa-bad biedt plek aan zes personen. De krachtige jetpompen masseren het lichaam en de jacuzzi is verder voorzien van een waterval en andere extra’s die optimale ontspanning bieden.

Het terras loopt vervolgens door naar achteren, in het verlengde van de jacuzzi. Inclusief gezellige zitgelegenheid met fijne loungebanken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details