NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Volautomatisch beregeningssysteem voor perfect resultaat
Voor grotere oppervlakken zijn de turbinesproeiers van Rain Bird een uitstekende oplossing.

Volautomatisch beregeningssysteem voor perfect resultaat

De toenemende warmte en droogte maken van het op punt stellen én onderhouden van de tuin een steeds grotere klus. Goed, dus, dat er systemen bestaan waarmee de beregening volledig geautomatiseerd kan worden. Ze zijn bovendien eenvoudig ‘plug & play’ te installeren en dankzij handige programmatoren en een wifiverbinding via smartphone of tablet aan te sturen. Dat bewijst VBS Irrigatiesystemen elke dag.

Rain Bird komt met volledige uitleg én technische ondersteuning.

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft het bedrijf uit Sint Lenaerts-Brecht alles wat nodig is om het groen perfect te verzorgen en op die manier tuin- en parkeigenaars van een groot en lastig karwei te verlossen. 

Iedereen weet natuurlijk dat een groenzone regelmatig moet beregend worden. Maar hoe vaak moet dat precies? En hoeveel water komt er dan best tegelijk vrij? En welke stukken hebben extra irrigatie nodig? Dát is net de specialiteit VBS Irrigatiesystemen. Ze bestuderen een tuin of park grondig en tekenen een irrigatieplan uit dat precies is afgestemd op de begroeiing. Bezorg het tuinplan en VBS ontwerpt het ideale beregeningsplan, helemaal gratis. Zo simpel kan het zijn.

Rain Bird

Een optimale bovengrondse tuinberegening begint altijd bij de sproeier. Afhankelijk van de grootte van de tuin, dient er een geschikte sproeier gekozen te worden. Rain Bird is een van de toppers onder de kwaliteitsmerken in het ruime assortiment, en een populaire keuze bij tuineigenaren. Dat komt mede doordat een Rain Bird altijd gepaard gaat met een volledige uitleg én technische ondersteuning door VBS.

Voor grotere oppervlakken zijn de turbinesproeiers van Rain Bird een uitstekende oplossing. Dit type sproeier heeft een bereik van vijftien meter. Voor de kleinere oppervlakten is de nevelsproeier uitermate geschikt. Deze sproeier voorziet alle begroeiing van gelijke hoeveelheden water. Ideaal voor liefhebbers van tuinplanten.

VBS plaatst de buizen en leidingen zonder grote graafwerken.

Druppelslang

Er zijn natuurlijk nog andere manieren om een tuin te beregenen. Neem nu de VBS-druppelslang. Met de druppelslang worden planten in vaste grond op een zeer effectieve manier van de juiste hoeveelheden water voorzien. Zonder verkwisting, dat spreekt voor zich. De druppelslang heeft een specifieke donkerbruine kleur, waardoor hij helemaal niet opvalt tussen de planten.

Het ideale beregeningsplan volgens VBS.

Zorgeloze installatie

Bij de aanleg van een tuin of een park is de plaatsing van een irrigatiesysteem kinderspel. Maar ook als er al een mooi aangelegde tuin is, worden de perkjes en planten met de nodige zorg behandeld. VBS plaatst de buizen en leidingen zonder grote graafwerken. En waar ze toch een beetje dieper moeten werken, gebruikt VBS gespecialiseerd materiaal. Zo verloopt de installatie vlot en vlekkeloos.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details