NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Vertrouw op duurzame kunststof gras- en grindplaten
MatGeco Ritter parking.

Vertrouw op duurzame kunststof gras- en grindplaten

De productportfolio omvat kunststof gras- en grindplaten, drainagetoepassingen, producten voor groendaken, onkruiddoeken en niet-geweven geotextiel. De gras- en grindplaten zijn geschikt voor diverse toepassingen, en behouden ook op zeer lange termijn hun eigenschappen. De sector werd geplaagd door de opkomst van goedkopere, dus vaker minderwaardige kopieën. Graag belichten we enkele voordelen van het originele product.

MatGeco GravelGrid markeerdoppen.

Ecologisch

De MatGeco grasplanten in HD-PE zijn uitsluitend bedoeld voor een professionele doelgroep en vertonen totaal andere eigenschappen dan deze voor toepassing door particulieren. Ze zijn bestemd om gazons berijdbaar te maken en voor de aanleg van parkeerplaatsen, wegen, groene zones en brandweerwegen.

Alle uitvoeringen laten de natuurlijke infiltratie van regenwater in de bodem toe, evenals de verdamping ervan. Ze stimuleren de aanleg van meer ecologische zones en bieden, in vergelijking met asfalt of beton, een ideaal compromis tussen groene zones en berijdbare zones. MatGeco grasplaten zijn allemaal vervaardigd uit gerecycleerde materialen en dus volstrekt omgevingsvriendelijk.

De grasplaten worden met uiterste zorg geproduceerd in Duitsland. Het concept, het design en de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen van deze platen garanderen u gemoedsrust op zeer lange termijn. Zo zijn deze grasplaten resistent tegen UV-straling, extreme vrieskou (minstens tot -20°C) en zware belastingen. Tevens zijn ze zeer licht, waardoor ze snel en makkelijk geplaatst kunnen worden.

Ritter honingraatstructuur.

Geschikt voor elke toepassing

RitterDal Gras was de allereerste grasplaat met honingraatstructuur. Wat ze uniek maakt: de voegen zijn onzichtbaar dankzij de open randen. De plaat is ideaal voor toepassing bij parkings, groene zones, opritten, verhuiszones, brandweerwegen en campings. Ze bestaat tevens in XXL uitvoering met ronde structuur, extreem bestand tegen bandbewegingen en voorzien van een ingenieus montagesysteem. TrafiDal 50 is hét alternatief voor betonnen grasdallen, maar dan veel lichter. Ze zijn voorzien van zijdelingse vergrendelingen en kunnen tot 500 t/vierkante meter dragen. GridaPark is een verstevigend raster voor toepassing op reeds aangelegde grasperken.

MatGeco TrafiDal.

Stabiliseren van grind

Ook voor het stabiliseren van grind op opritten, parkings, paden, fietspaden en wegen heeft MatGeco de geknipte oplossing in huis. Deze bevorderen eveneens de natuurlijke infiltratie van regenwater. Door hun auto-drainerende eigenschappen zorgen ze voor een natuurlijke cyclus en een positieve benadering voor een beter milieu.

De RitterDal grindplaat is de originele plaat in honingraatstructuur met hoge weerstand. De plaat bestaat in een zwarte (gerecycleerde) of een doorzichtige versie die de kleur van de gekozen grindopvulling overneemt. Bovendien zijn, dankzij de open randen, de verbindingen tussen de platen onzichtbaar en discreet onder het grind. Met zijn klein formaat is RitterDal de ideale keuze voor niet rechtlijnige oppervlakken, onregelmatige vormen of kleine ruimtes.

De GravelGrid is een grote plaat met gesloten bodem, die gebruikt wordt om grind te stabiliseren op parkings, opritten, toegangswegen, paden, enzovoort. Zijn structuur met vierkanten is sterk en heeft een dikte van slechts drie centimeter, waardoor er minder grind vereist is voor de opvulling.

Zijn formaat en zijn nieuw verbindingssysteem verzekeren een grote stabiliteit en laten een eenvoudige en snelle plaatsing toe. De GravelGrid bestaat in een zwarte en een neutrale kleur. De neutrale kleur is ook beschikbaar zonder krammen onderaan de plaat, om het grind op platte daken te stabiliseren.

RoadEdgePave laat op een eenvoudige en effectieve manier toe om bermen van wegen te verbreden, te versterken en te beveiligen, zowel in rechte lijn als in bochten, en dit met gras of met grind.

De MatGeco gras- en grindplaten van Duits fabrikaat zijn al meer dan dertig jaar dé referentie in de sector. MatGeco koppelt kwaliteit en uitzonderlijke productvoordelen aan een lange ervaring als specialist. Betrouwbaarheid en technisch advies gaan hier hand in hand, om voor elke klant en specifiek project tot de beste oplossing te komen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details