NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Veelzijdige Altra Pietra is praktische oplossing voor terras en zwembad
Grootformaattegels geven zwembaden een eigentijdse look.

Veelzijdige Altra Pietra is praktische oplossing voor terras en zwembad

Zoek je een kwalitatieve veelzijdige buitenafwerking voor terrassen, opritten, tuinpaden of zelfs zwembadbekleding? Met Altra Pietra heeft Stone een klasbak in huis die door zijn verschillende formaten en diktes aan populariteit wint in zowel de residentiële als de projectmarkt. Italiaanse klasse, eenvoudig in onderhoud: precies wat je zoekt in een buitentegel.

Wie denkt aan natuursteen, terrazzo of keramiek, denkt aan Stone uit Olsene. Al sinds 1923 brengen ze tegels en maatwerk aan de man. Hun uitgebreide vakkennis maakt van hen een gevestigde waarde in binnen- en buitenland. Niet alleen in het interieur staan ze sterk: ook hun aanbod voor buitentoepassingen is indrukwekkend. Zo is het hedendaagse Altra Pietra hun huismerk in keramische buitentegels. 

Waaier aan mogelijkheden

Altra Pietra is een keramische tegel, geïnspireerd op een uiteenlopende waaier aan natuursteen zoals kwartsieten, granieten of exotische natuurstenen. Hun gamma past perfect binnen het DNA van Stone, dat resoluut kiest voor rijke structuren en een uitgesproken karakter. Als keramische tegel kan Altra Pietra uitpakken met heel wat pluspunten. Zo is het erg onderhoudsvriendelijk, antislip en vlekbestendig. De tegel kan ook een zware belasting aan, wat het ideaal maakt om een oprit mee uit te voeren. De gekalibreerde Altra Pietra-tegels laten zich makkelijk verwerken en zijn een vaak gekozen oplossing voor plaatsingen op tegeldragers of railsystemen. Ook voor (dak)terrassen zijn ze dus een stijlvolle, praktische oplossing. 

Op maat gemaakte boordstenen in Altra Pietra.

Een praktische keramische tegel met de uitstraling van natuursteen dus. Zo vindt Altra Pietra vlot de weg naar zwembadbekledingen of op maat gemaakte boordstenen. “Grootformaattegels geven zwembaden een eigentijdse look en laten de kuipbetegeling mooi aansluiten op het terras of een poolhouse”, licht Kristof T’Sjoen, product en marketing director bij Stone, toe. “We zien vooral een stijgende vraag naar types met een heel natuurlijke uitstraling, die het water een (donker)groene kleur geven. Kleurvariaties of adering zijn daarbij zeker een troef.”

Populair in projectmarkt

Altra Pietra combineert een geraffineerde natuursteenlook met overtuigende kwaliteitsgaranties. Reken daar het uitgebreide gamma aan kleuren, formaten en diktes bij, en je weet dat deze tegel een succes wordt. Kristof T’Sjoen: “Het assortiment is vandaag al aan een opmars bezig in de projectmarkt in binnen- en buitenland. Zo is hij al aanwezig in Korea en Taiwan. Wereldwijd kiezen openbare en private opdrachtgevers voor Altra Pietra voor de aanleg van hun buitenruimtes. Dat zal in België vast niet anders zijn.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details