NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Veel Cofabel-nieuwigheden op Agribex: een blijk van vertrouwen in de toekomst
John Deere 7R350 AutoPowr.

Veel Cofabel-nieuwigheden op Agribex: een blijk van vertrouwen in de toekomst

COBELAL BV – Cofabel, een dochteronderneming van groep Arvesta, is gepecialiseerd in de merken John Deere en Kramer, twee absolute topspelers in zowel landbouwtoepassingen als bij het onderhoud van parken en tuinen. Met dit volledige gamma en met nog een aantal andere merken zijn ze aanwezig op Agribex.

Internationale erkenning

John Deere krijgt alvast een ereplaats op de stand, met de voorstelling van de nieuwe 6-serie die vanaf volgend jaar op de markt komt. Ander heuglijk nieuws is dat John Deere maar liefst twee modellen heeft, die uitgeroepen werden tot ‘Tractor van het jaar 2022’ door de Europese vakpersjournalisten. Dit is een nieuwe, internationale erkenning van formaat.

Beste tractor algemeen voor 2022 werd de John Deere 7R350 AutoPowr. De titel van ‘Best Utility Tractor’ ging naar het model 6120M AutoPowr. De eerste werd vooral geprezen omwille van zijn technologische uitrusting, zijn ruime cabine, zijn optimale werking op het veld, zijn efficiëntie en, niet in het minst, omwille van het ActiveCommand (ACS) besturingssysteem.

De 6120M AutoPowr kreeg de titel van ‘Best Utility Tractor’ vanwege zijn compacte design en opmerkelijke flexibiliteit dankzij de beperkte wielbasis van slechts 2,4 meter. Ook zijn hoog laadvermogen viel bijzonder in de smaak, net als het feit dat hij uitgerust is met de laatste ‘precision farming’ technologie. Bovendien is het model ideaal om ingezet te worden
als frontlader.

John Deere 6120M AutoPowr.

Eigen dealernetwerk

Deze editie van Agribex is meteen ook de eerste waarop Cofabel aanwezig zal zijn met drie eigen outlets/dealerships. Er werd immers fors geïnvesteerd in de uitbreiding van het eigen dealernetwerk, vooral met het oog op het behalen van het label ‘John Deere Dealer of Tomorrow’. In dat kader opende Cofabel het afgelopen jaar twee nieuwe sites, in Kruisem en in Olen. Heel binnenkort komt daar ook
Lokeren bij. 

Via deze eigen Cofabel-dealerships en een krachtig meerjarenplan wil Cofabel rechtstreeks verkopen aan de eindklant en zo verder werken aan de verbetering van het marktaandeel van John Deere in België.

Gewapend voor de toekomst

Cofabel heeft er met John Deere alvast een zeer goed jaar opzitten. Het marktaandeel tractoren is enorm gestegen in 2021 en ook de verkoop van oogstmachines scheert hoge toppen. Ze willen op dit elan doorgaan en zijn met de nieuwe tractoren en innovaties van John Deere rond precision farming zeer goed gewapend om ook in 2022 de groei verder te zetten.

Voor elk wat wils

Cofabel biedt via het John Deere-gamma een ruim aanbod aan park en tuinmachines voor professionele tuinaanleggers, maar heeft ook een zeer breed gamma voor de aanleg en onderhoud van golf- en voetbalterreinen. John Deere beschikt ook over een mooi gamma aan zitmaaiers voor privégebruik. 

Naast John Deere zal Cofabel ook de laatste Kramer-nieuwigheden aan het grote publiek tonen en zal dit volledige park- en tuinbouw gamma op Agribex te bezichtigen zijn. Cofabel biedt naast John Deere en Kramer ook andere complementaire merken aan zoals Jenssen, Wiedenmann, Gkb, Wessex, Turfco & Smithco. 

Bij Cofabel hopen ze alvast dat Agribex op een normale manier kan doorgaan en dat Covid niet opnieuw roet in het eten gooit.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details