Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Producten

Unieke bomenknipper op de markt

bomenrooierij-roest-1-kopieren

29 november 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Efficiënt bomen knippen met een simpele machine die weinig onderhoud vergt … Dat is de reden dat bomenrooierij Roest de TMK Bomenknipper verkoopt en verhuurt.

“We zijn de enige dealer en verhuurder in Nederland,” vertelt Mark Roest. “De machine is ontwikkeld door een Finse bomenrooier. Dat is een groot voordeel, omdat de TMK Bomenknipper voldoet aan alle wensen en eisen van het werkveld. De machine is verkrijgbaar in drie varianten en met verschillende opties, zoals een speciale verzamelarm. Daarmee kun je blijven knippen en hoef je niet steeds de geknipte bomen weg te leggen, waardoor je veel efficiënter kan werken.”

Maatwerk

Bovendien vergt de TMK Bomenknipper weinig onderhoud en voorkomt hij beschadigingen van andere bomen bij het rooien. Mark Roest gaat verder: “Ik werk al zes jaar met de TMK Bomenknipper. Vanuit mijn eigen ervaring en enthousiasme ben ik dealer geworden. Dat geldt trouwens ook voor de Nisula houtoogstmachines, die we eveneens verkopen. Dat vinden klanten een belangrijk voordeel, omdat we écht snappen waar ze behoefte aan hebben. Ik adviseer open en eerlijk over de beste optie. Dat is altijd maatwerk. Maar een eerste impressie van de mogelijkheden krijgt iedereen op onze website www.bomenrooierijroest.nl.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details