NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Turks-Europees merk maakt binnendraaiers met strakke capaciteiten
Door de zeer ruime cabines neemt de zichtbaarheid van de operatoeren aanzienlijk toe.

Turks-Europees merk maakt binnendraaiers met strakke capaciteiten

FM Bouwmachines is een jong bedrijf met een rijke geschiedenis. De onderneming werd opgericht door Matthias en Maurits Foets in 2017 en behoort tot een groep van bedrijven die zich gespecialiseerd heeft in grondverzet-, bouw-, tuin-, wegen-, sloop- en recyclingmachines. Het bedrijf uit Diest biedt verkoop, verhuur en service aan van alle soorten constructiemachines, van minigravers tot grote graafmachines, wielladers, dumpers, breekhamers en zo meer. FM Bouwmachines is ook Belgisch invoerder van het Turks-Europese merk Hidromek.

De HMK 145 LCSR wordt vooral ingezet voor tuinaanneming en zwembadbouw.

Hidromek, een wereldwijd bekende fabrikant van bouwmachines, werd in 1978 in Ankara opgericht. Op de dag van vandaag heeft Hidromek ongeveer 2.000 werknemers. De graaflaadmachines, hydraulische graafmachines, wielladers en bodemverdichters zijn actief in meer dan 100 landen, verspreid over 6 continenten. FM Bouwmachines introduceerde recent ook de binnendraaier HMK 145 LCSR van Hidromek op de Belgische markt.

Binnendraaier HMK 145 LCSR

De nieuwe HMK 145 LCSR van Hidromek produceert meer werk met minder brandstof en biedt daardoor maximale efficiëntie en productiviteit voor de gebruiker. De machine zorgt voor superieure prestaties op alle terreinen en onder alle omstandigheden met zijn uitstekende wendbaarheid en gebruiksgemak dankzij zijn krachtige motor, snelheid en korte zwenkradius. De technologische uitrusting en het elektronisch systeem brengen dan weer veiligheid en comfort op topniveau voor de bestuurder.

Krachtige en nauwkeurige bediening

Lars Kloeck (Sales, FM Bouwmachines): “Door zijn compacte structuur biedt de HMK 145 LCSR machinisten een krachtige en nauwkeurige bediening, vooral in stedelijke gebieden. De binnendraaier heeft geen oversteek achteraan en een kortere zwenkradius in vergelijking met standaard ontworpen machines, wat het een ideale machine maakt voor kleine ruimtes. Voeg daar nog het hoog hefvermogen bij, en je weet gewoon dat je een winnaar hebt. De HMK 145 LCSR wordt bij onze klanten vooral ingezet voor tuinaanneming, zwembadbouw en om regenwaterputten tot 10.000 liter te plaatsen.”

Hidromek staat voor betrouwbaarheid, schaalbaarheid en inherente kracht.

Het belang van werkcomfort

Lars Kloeck: “De machines van Hidromek vinden bij ons veel afnemers. Dat is ook niet verwonderlijk. Het Turkse Hidromek is op de Belgische markt nog een (vrij) nobele onbekende, zeker in vergelijking met enkele grote Amerikaanse en Duitse merken. Maar onze klanten hebben ondertussen de zeer hoge betrouwbaarheid van die machines opgemerkt. Hierdoor zijn eventuele technische problemen en herstellingen eerder uitzonderlijk. De robuuste machines – tot 17 ton! – halen dan ook een zeer hoge rendabiliteit. We spelen bij FM Bouwmachines bovendien graag in op de gerieflijkheid van de machinisten. En ook daar komt Hidromek ons tegemoet met zeer ruime cabines, waardoor de zichtbaarheid van de operatoren aanzienlijk toeneemt. In tijden waar veiligheid en werkcomfort – terecht – een steeds belangrijker rol spelen, is dit geen onbelangrijk gegeven.” 

Regenwaterputten tot 10.000 liter plaatsen? Geen probleem.

Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en kracht

“Hidromek is een relatief nieuw merk met een beperkt gamma, maar met de mogelijkheid om zowat alles op maat te maken. Onze klanten appreciëren heel hard de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en inherente kracht van de machines. En daar doen we het voor”, besluit Lars.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details