NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Totaalaanbod van omheiningen, afsluitingen en poorten
Begin januari 2024 opent de nieuwe Domspro-winkel in Hoogstraten de deuren.

Totaalaanbod van omheiningen, afsluitingen en poorten

4 januari 2024: opening tweede Domspro-filiaal in Hoogstraten

In mei 2022 werd Doms, de Brussegemse groothandel in poorten, omheiningen en staaldraad, overgenomen door bedrijvengroep Buildmat. Met deze overname bouwde Buildmat zijn netwerk van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, verder uit. Via de opening van een tweede Domspro-filiaal in Hoogstraten wil Buildmat een breed assortiment van poorten, draad- en paneelafsluitingen en omheiningen dichter bij de klant brengen.

Doms werd in 1988 opgericht door Serge Doms. Van bij de start kende dit bedrijf een sterke groei. De voorbije decennia groeide Doms, met vestiging in het Vlaams-Brabantse Brussegem, uit tot een gespecialiseerde groothandel in omheiningen, hekken, poorten en staaldraad.

Om de continuïteit voor zijn klanten, personeel en leveranciers te waarborgen en de sterke groei van Doms te bestendigen in een snel veranderende markt, droeg Serge Doms zijn activiteiten over aan Buildmat. De overnamegesprekken werden in mei 2022 afgerond. Serge en zijn team blijven actief binnen de groep, zodat hun waardevolle ervaring en expertise maximaal ingezet kan worden voor de klanten.

Een vakkundig afgewerkt tuinscherm met H-gleufpaal.

Opening tweede Domspro-filiaal

De overname van Doms – met bijhorende naamsverandering naar Domspro – krijgt de komende maanden verder vorm, onder meer via de opening van een tweede Domspro-filiaal, in Hoogstraten. Met dit tweede filiaal – in de Sint-Lenaartseweg 36 in de Kempense gemeente – wordt het uitgebreide Domspro-assortiment dichter bij de klant gebracht. Die klant is onder andere de professionele plaatser van omheiningen of de algemene aannemer. Het assortiment omvat poorten, draad- en paneelafsluitingen, omheiningen, H-gleufpalen en vele andere producten.

Totaalaanbod, ook via online productplatform

Deze nieuwe vestiging van Domspro is gelegen aan het bestaande filiaal van Deschacht Hoogstraten, toeleverancier voor de professional van een breed aanbod bouwproducten ‘van onder de grond tot op het dak’. Deschacht is voornamelijk gespecialiseerd in riolering en watermanagement en voert hierdoor een breed aanbod producten die aansluiten bij het productassortiment van Domspro. Beide bedrijven maken gebruik van dezelfde ingang, service en medewerkers.

Daarnaast investeerden zowel Buildmat als Domspro in een online productplatform waar je 24/7 producten en nettoprijzen kunt raadplegen en de beschikbare voorraad kunt vinden. Met dezelfde login ontdek je alle productinformatie.

Maak kennis met duurzame, recycleerbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen van Domspro.

Investeren in groei Domspro

De Buildmat-groep spaart kosten noch moeite om Domspro nog sterker in de markt te zetten. Hierbij horen investeringen in nieuwe, innovatieve producten voor buitenaanleg. Van omheiningen tot terrassen en van poorten tot staaldraad: klanten kunnen steeds op Domspro rekenen voor duurzame, recycleerbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen. Dankzij de samenwerking met trouwe productpartners bevat de Domspro-website elk gewenst product voor de professionele plaatser van omheiningen. Het Buildmat-team scant voortdurend de sectoren waarin de dochterondernemingen actief zijn, op zoek naar vernieuwende producten en technologieën.   ❚

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details