NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
STIHL bladblazer BR 800 C-E innoveert met hoge blaaskracht en zijdelingse start

STIHL bladblazer BR 800 C-E innoveert met hoge blaaskracht en zijdelingse start

Hoe mooi en kleurrijk herfstbladeren ook zijn, ze kunnen voetpaden en parken ontsieren. Daarom pakt STIHL uit met een nieuwe professionele bladblazer: de BR 800 C-E. Met een blaaskracht van 41 newton is dit paradepaardje ideaal voor landschapstuiniers of gemeentelijke reinigingsdiensten om groenafval, zwerfvuil en bladeren in no time bij elkaar te blazen. Extra handig is de innovatieve zijdelingse start waardoor je de motor makkelijk kan starten en stoppen zonder de machine van je rug te nemen. Met daarnaast ook een verstelbare blaaspijp en handgreep, ergonomisch draagsysteem en antivibratiesysteem blinkt deze bladblazer uit in gebruiksgemak.

Het nieuwe paradepaardje van STIHL, de professionele bladblazer BR 800 C-E zal zeker scoren bij landschapstuiniers en gemeentelijke reinigingsdiensten. Speciaal ontworpen om grotere oppervlakken effectief en comfortabel schoon te maken. Zo blaas je groenafval, zwerfvuil en bladeren in een mum van tijd bij elkaar.

Krachtig en zuinig

De STIHL BR 800 C-E bladblazer blinkt uit met zijn blaaskracht van 41 newton. Hiermee is het veruit de krachtigste machine uit het assortiment en dus ideaal voor grote oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan uitgestrekte parken. Waarom de bladblazer zo sterk is? Dankzij de STIHL 4-MIX-motor met een vermogen van maar liefst 3,2 kW. Energieverslindend en luid? Helemaal niet! De bladblazer scoort dankzij zijn zuinig brandstofverbruik en aangename klank.

Gebruiksgemak troef

Het innovatieve karakter van deze bladblazer zit deels in de nieuw ontwikkelde zijdelingse start. Zo kan je de machine na korte onderbrekingen opnieuw opstarten zonder dat je hem van je rug hoeft te nemen. Handig! Daarnaast is hij uitgerust met een traploze, snelle versnelling van de blaaspijp. Zo kan je de blaaspijp gemakkelijk inkorten wanneer je hem bijvoorbeeld in smalle ruimtes dient te gebruiken. En natuurlijk net zo snel en eenvoudig weer verlengen. Comfort en efficiëntie ten top!

Het zit hem in de ergonomische details

Ondanks de indrukwekkende blaaskracht weegt deze bladblazer slechts 11,7 kg. Dit gewicht wordt bovendien optimaal verdeeld door het ergonomische draagsysteem met heupgordel. Daarnaast vermindert het STIHL antivibratiesysteem de trillingen ter hoogte van de greep en op de rug. Gebruikscomfort gegarandeerd! Ook kan je de positie van de handgreep verstellen met een snelspanner en de bladblazer zo moeiteloos aanpassen van gebruiker tot gebruiker.

 Geoptimaliseerd onderhoud en service

Ten slotte is het mogelijk om de motorelektronica van de BR 800 C-E te diagnosticeren. De essentiële systeemgegevens kunnen op die manier in de gespecialiseerde werkplaats uitgelezen worden. Eventuele storingen zijn daardoor snel gelokaliseerd en verholpen.

Klik hier voor de Stihl website. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details