NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Software voor elke groenprofessional
Met Vision-Mobile hebben groenprofessionals alle informatie direct bij de hand.

Software voor elke groenprofessional

De vele oplossingen van INFOGROEN

INFOGROEN maakt al meer dan twintig jaar mobiele oplossingen voor tuinaannemers en andere groenprofessionals. Op Green toont het Nederlandse bedrijf welke mogelijkheden het niet alleen voor tuinaannemers en -architecten te bieden heeft, maar ook voor boomkwekers, gemeentelijke groendiensten en maatwerkbedrijven.

“We hebben een sterke affiniteit met de Belgische markt”, zegt John Willemsen, medeoprichter en commercieel directeur van INFOGROEN. “Al vijfentwintig jaar staan we hier op beurzen. Onze aanwezigheid op Green is vanzelfsprekend. En wie weet vinden we onder de bezoekende vakmannen dit jaar wel onze nieuwe Belgische verdeler?”

Functionaliteiten op maat

Passeren op de stand van INFOGROEN doe je in de eerste plaats natuurlijk om de software en mobiele oplossingen van het bedrijf te ontdekken. En die zijn er te over. Naast het 2D- en 3D-tekenprogramma Helixcad, is er zo bijvoorbeeld GroenVision. Dé pijler van het bedrijf, maar bovenal een multifunctionele software die zich perfect aan de noden van diverse profielen weet aan te passen. 

Op de beurs wordt ook ruime aandacht besteed aan Vision-Mobile.

“In GroenVision voor tuinaanleggers, -architecten en gemeentelijke groendiensten zijn onder meer urenregistratie, pre- en nacalculatie en offertes en facturen belangrijke toepassingen. In GroenVision voor boomkwekers voorzien we dan weer meer functionaliteiten voor orders, voorraadbeheer en facturatie.”

Vision-Mobile

Verder zal er op de beurs ook ruime aandacht worden besteed aan Vision-Mobile: een multifunctionele app waarmee tuinaannemers hun werk een stuk efficiënter kunnen inrichten. Willemsen: “Met Vision-Mobile hebben groenprofessionals alle informatie direct bij de hand: van tekeningen tot werkinstructies, en van foto’s tot e-mails. Ook de urenregistratie is een fluitje van een cent!” 

Bovendien worden er continu nieuwe functies aan de app toegevoegd. “Zo hebben recent bijvoorbeeld nog de planning en de verlofaanvraag een plaatsje gekregen in Vision-Mobile. En uiteraard kan je met de app gewoon bellen en navigeren. Alles wat je nodig hebt, zit dus gewoon in je broekzak.”  

INFOGROEN SOFTWARE – Stand 1161
www.infogroen.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details