Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Producten

Polyvalente sorteergrijper voor elke werf

Met de MD 20 met houtschalen maakt Coenraerds de industriezone in één dag bomenvrij.

Tekst | Tramac

Beeld | Tramac

31 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een bedrijventerrein klaarmaken voor een nieuwbouwproject is een serieuze klus. Om het efficiënt aan te pakken heb je dus maar beter goed materieel. Tramac Benelux voegt met de polyvalente sorteergrijper Modularis een praktische duizendpoot toe aan je machinepark.

De Modularis levert aanzienlijke tijdswinsten op bij het bouwklaar maken van uitdagende sites. Vraag maar aan firma Coenraerds uit Arendonk, nabij de grens met Tilburg. Zij voegden deze polyvalente grijpermodule onlangs toe aan hun werfuitrusting. Ze hadden al een grijper, maar de veelzijdigheid van de nieuwe oplossing van Tramac Benelux biedt hen nu een compleet polyvalente oplossing. Tegen een kleine meerprijs wordt de grijper dus multi-inzetbaar over verschillende werven heen.

De multitool voor alle grijpertoepassingen op je werf, tegen een toegankelijke kostprijs.

Alles in één beweging

Coenraerds moest een bedrijventerrein op de industriezone van Genk klaarmaken voor een nieuwbouwproject. Ze konden alle bomen manueel zagen of automatisch met de Modularis MD20. De keuze was snel gemaakt. Met de MD 20 met houtschalen kon de klus in één dag geklaard worden. Dankzij de grijpermodule verliep het proces in een vlotte opeenvolging van stappen. De bomen werden in één beweging geknipt en vastgeklemd. De grijper legde ze vervolgens neer of voerde ze rechtstreeks in de hakselaar in. 

Naast de module met houtschalen en sorteergrijperschalen – die Coenraerds nu al heeft – kunnen ook grondschalen geleverd worden voor andere toepassingen in de bouw. Extra schalen kosten gemiddeld maar een kwart van de waarden van een complete machine. Je bespaart dus 75 procent ten opzichte van de aankoop van een nieuwe machine en je wisselt de schalen tijdens de werkzaamheden in amper vijf minuten. De multitool voor alle grijpertoepassingen op je werf, tegen een toegankelijke kostprijs.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details