Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Nieuws

Overname Hekwerkshop.be bv door Buildmat nv.

Buildmat-group

10 mei 2023 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Buildmat nv heeft het bedrijf Hekwerkshop.be bv verworven. Het bedrijf wordt ondergebracht in de nieuwe vennootschap B-Fence, waar ook het distributiebedrijf Domspro deel van zal uitmaken. 

Het is de ambitie van Buildmat om via de holding B-Fence een distributienetwerk voor de professionele plaatser van omheiningen uit te bouwen, conform de andere pijlers binnen de Buildmat groep zoals Deschacht, Foylo, ODM en Technicel. 

De huidige zaakvoerder Björn Van Houtven en Seppe Van Houtven participeren in B-Fence en blijven zich actief inzetten voor de verdere ontwikkeling van de nieuwe Buildmat pijler B-fence. 

Over Hekwerkshop.be 

Hekwerkshop.be is producent en groothandel in tuinpoorten, omheiningen en afsluitingen. Het bedrijf is gevestigd in Geel en werd opgericht door Dhr. Björn Van Houtven. Björn Van Houtven wenst de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor klanten, personeel en productie en zal actief blijven in het bedrijf. 

Over Domspro 

Domspro is een gespecialiseerde groothandel in omheiningen, poorten en staaldraad gevestigd in Brussegem. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Dhr. Serge Doms en kende de afgelopen jaren een sterke groei. 

Over Buildmat 

Buildmat met hoofdzetel te Oostakker, is een Belgische groep van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op het verdelen van innoverende producten. 

De Buildmat groep is een dynamische organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal. Buildmat is ambitieus en investeert in de ontwikkeling van haar bedrijven door een continu streven naar innovatie en digitalisering.

Met een team van 350 medewerkers verspreid over 21 sites realiseert Buildmat jaarlijks een omzet van 210 miljoen euro. 

Andere ondernemingen in de Buildmat-groep: 

Deschacht met hoofdkantoor te Oostakker, is een Belgische distributeur van bouwpro-ducten. Het bedrijf heeft 50 jaar knowhow en expertise opgebouwd. Het ruime aanbod omvat riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen. 

Over Foylo nv 

Foylo nv is gevestigd in Antwerpen en totaalpartner voor folies en verpakkingen. Wij denken actief mee richting de juiste, duurzame oplossingen & zetten de uitdagingen van de toekomst op een transparante en onderbouwde manier om naar kansen 

ODM met hoofdkantoor in Grâce-Hollogne verdeelt het volledige gamma van MRO-artikelen (Maintenance, Repair en Operations) en stelt ongeveer 50 mensen te werk.

Technicel met hoofdkantoor te Westerlo is een snelgroeiende verdeler van hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.

Collinet is actief op het vlak van watertechnologie en is zowel fabrikant als verdeler van producten voor de bescherming van het milieu. 

MPP is een KMO in Polen gespecialiseerd in de productie van vloerluiken en lijnafwatering. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details