Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Nieuws

Openbedrijvendagen vervangen klassieke beurs

Verschillende-exposanten-openen-hun-deuren-op-eigen-terrein,-wa
Verschillende exposanten openen hun deuren op eigen terrein, waardoor je als bezoeker echt een ‘kijkje in de keuken’ kunt nemen

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | opendeurdagen.com

29 september 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Initiatief van opendeurendagen.com op 8-9 oktober in België en Nederland

Heeft de pandemie voor iets ‘disruptiefs’ gezorgd in de wereld van de beurzen? In de groene B2B-sector zorgt zo’n beurs niet zelden voor logistieke problemen, omdat de machines dikwijls heel groot zijn, en het dus tijd en geld kost om die naar een centrale locatie te slepen. Dat kan beter, dacht Marco van der Salm, bezieler van het portaal opendeurdagen.com.

“De groenaannemer wil machines en gereedschappen rustig kunnen bekijken in hun natuurlijk omgeving, niet op een (te) kleine beursstand waar de volgende bezoeker al in de rug staat te porren. Met opendeurdagen.com willen we die verzuchtingen opvangen en zo een geheel nieuwe én toepasselijke ervaring aanbieden”, benadrukt Van der Salm, die dit project samen met zijn dochter Sanne – student Bedrijfskunde, Erasmus University Rotterdam – organiseert.

Persoonlijk contact

Verschillende exposanten openen hun deuren op eigen terrein, waardoor je als bezoeker echt een ‘kijkje in de keuken’ kunt nemen. Kortom: het gaat niet om grote beurshallen propvol bezoekers, maar om veilige en kleinschalige bedrijfsbezoeken. Persoonlijk contact primeert. Marco van der Salm: “Veel hoveniers gunnen zichzelf niet de tijd om zich goed te oriënteren op nieuwe machines en producten. Terwijl dat juist veel kan opleveren voor hun bedrijf. Op vaak heel dure beurzen zijn bezoekjes altijd kort en snel, laat staan dat je ter plekke het een en ander kunt proberen.” 

Praktische informatie

Op 8 en 9 oktober zetten fabrikanten en distributeurs van tuinmaterialen en -machines in België en Nederland de deuren open voor hoveniers, wegenbouwers en groenvoorzieners. Bezoekers selecteren zelf de bedrijven die voor hen interessant zijn en kunnen zo nieuwe of bestaande relaties bezoeken.

Meer informatie? Op opendeurdagen.com kom je te weten wat er die beide dagen te gebeuren staat. Je vindt er ook een handige kaart met de locaties van alle deelnemende bedrijven in België en Nederland.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details