NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
One-Stop-Shop voor de groenprofessional

One-Stop-Shop voor de groenprofessional

Tuincentrum Greenex uit Hamme werpt zich al jaren op als dé gespecialiseerde beroepshandel voor tuinaanleg en groenvoorziening in Oost-Vlaanderen. Professionele klanten kunnen er terecht voor hun volledige bevoorrading op vlak van producten, materialen en grondstoffen. Alles onder één dak en centraal gelegen, makkelijk bereikbaar via de E17, afrit 13 Waasmunster. Kwaliteit, service en aanbod staan bij hen centraal.

Totaalaanbod

Met een uitgebreid gamma speelt Greenex in op alle dagelijkse noden van de groenprofessional. En dit met artikelen en materialen als boomschors, compost, afboordingen, stenen en grind, gras, graszoden en kunstgras, sproei- en meststoffen, machines, tuingereedschap en werkkledij…Ook andere, specifieke en niet-alledaagse producten zijn op aanvraag leverbaar. Voor wat tuinmachines zoals kettingzagen, trimmers, grasmaaiers en andere betreft, vertrouwt Greenex volledig op het Zweedse wereldmerk Jonsered (Husqvarna Groep), de uitvinders van de moderne kettingzaag. Omdat veel materialen zoals schors, teelaarde, compost en grind bijvoorbeeld in bulk verkocht worden, zorgen de medewerkers van Greenex zelf voor het laden van de vracht- of aanhangwagen. Zo kan elke klant zonder nodeloos tijdverlies meteen weer aan de slag.

Aandacht voor tuin- en zwemvijver

In de loop der jaren ging het bedrijf zich meer en meer specialiseren in alles wat de aanleg en het onderhoud van tuinvijvers betreft. De uitgebreide vijverafdeling beschikt over een aanbod van A tot Z. Van doeken en folies, pompen en filterinstallaties over onderhoudsproducten, accessoires en verlichting tot en met waterplanten. Dankzij hun lange ervaring in dit domein kunnen ze de klant ook verder helpen met waardevolle tips en informatie.

Eigen stortplaats

Een extra service die door de drukbezette vakman heel sterk gewaardeerd wordt, is de aanwezigheid van een eigen stortplaats voor groenafval. Takken, bladeren, grasafval, wortelkluiten, gerooide bomen of struiken en scheersel kunnen er tegen een voordelig tarief gedeponeerd worden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details