NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
NIVEKO-zwembad brengt elegantieen functionaliteit moeiteloos samen
Het moderne zwembadontwerp sluit perfect aan bij de nieuwbouwwoning.

NIVEKO-zwembad brengt elegantieen functionaliteit moeiteloos samen

Functionele elegantie in harmonie met de omgeving

Al meer dan dertig jaar staat NIVEKO voor tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit en doorgedreven functionaliteit. Voor een project in het hart van Zweden koos een professionele NIVEKO-partner een zwembad op maat om de harmonie tussen de nieuwbouwwoning en de groene omgeving rondom maximaal te vrijwaren. Het resultaat? Een totaalconcept dat pure elegantie en klasse ademt.

Tijdloze elegantie en functioneel comfort.

NIVEKO produceert al sinds jaar en dag monoblok zwembaden op maat en levert deze via een netwerk van opgeleide professionele partners. Duurzaamheid en innovatie vormen de basis van elk ontwerp en vertalen zich in doordachte, stijlvolle installaties met aandacht voor comfort en functionaliteit. 

Daarvan getuigt ook het moderne zwembad aan een nieuwe woning in het hart van Zweden. De lokale professionele NIVEKO-partner koos een elegante uitvoering en integreerde het NIVEKO-bad naadloos in de hedendaagse nieuwbouw. Het prachtige groenlandschap rondom maakt het plaatje compleet. Zo wordt zwemmen elke dag een unieke beleving voor de bewoners van dit uitzonderlijke huis.

Maximale verbondenheid met de natuur rondom.

Esthetisch totaalconcept

Het duurzame karakter van het NIVEKO-zwembad sluit perfect aan bij het totaalconcept van de nieuwbouw. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het deskundige vakmanschap garanderen namelijk een lange levensduur. Het strakke, tijdloze design versterkt de esthetische aanblik van het huis en de verbondenheid met de natuur. Bovendien laat het zwembad de bewoners toe hun tuin optimaal te benutten. 

Voor hun droomzwembad hadden de eigenaars een duidelijk beeld voor ogen: een mix van elegantie en efficiëntie. Het bad van 9 meter lang, 3,7 meter breed en 1,5 meter diep loopt quasi naadloos over in het terras. Het zwembad is uitgerust met een Aquadeck PC Solar-lamellenafdekking, die het mogelijk maakt om het water te verwarmen op zonne-energie. De lamellen zitten verborgen in een Rollo Beach die een elegante, discrete toegang tot het zwembad creëert. De bewoners kozen ervoor alle technologie van het NIVEKO-bad netjes op een technisch bord te installeren vlak bij het zwembad.

De lamellen zitten verborgen in een Rollo Beach die een elegante, discrete toegang tot het zwembad creëert.

Uitmuntende klantenservice

De bewoners vertrouwden op de expertise van een Zweedse professionele NIVEKO-partner voor de installatie. Zoals elke opgeleide NIVEKO-partner kenmerkt ook deze zwembadprofessional zich door zijn diepgaande kennis van het NIVEKO-portfolio en garandeert een uitstekende service. Waarden die NIVEKO zelf hoog in het vaandel draagt. Daarnaast onderscheidt deze lokale partner zich door zijn vastberaden aanpak, snelle responstijd en bereidheid om originele ideeën uit te werken. Zo stonden de wensen en noden van de bewoners op elk moment centraal in dit project. De ontwerpvrijheid die een NIVEKO-bad toelaat, in combinatie met de hoogwaardige technologie en ongeëvenaarde detailafwerking, waren doorslaggevend in de keuze van de zwembadprofessional en zijn eindklant. 

Door nauw samen te werken met de eindklant wist de zwembadprofessional een state-of-the-artzwembad te realiseren dat ultiem comfort, functionaliteit en uitstraling harmonieus samenbrengt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het project van levering tot installatie zeer vlot verliep. Het NIVEKO-zwembad overtreft ruimschoots de verwachtingen van de bewoners en creëert eindeloos veel plezier en ontspanning voor de hele familie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details