NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe generatie professionele krachtige kettingzagen van Husqvarna

Nieuwe generatie professionele krachtige kettingzagen van Husqvarna

Volgend jaar onthult Husqvarna zijn nieuwe generatie kettingzagen van 90 cc, na het succes van iconische zagen zoals de 281 XP, 288 XP, 390 XP en 395 XP.  In de nieuwe generatie krachtige kettingzagen van Husqvarna staan prestaties, wendbaarheid en duurzaamheid centraal, met de betrouwbaarheid en productiviteit waar professionals op rekenen.

Vanaf 2021 biedt Husqvarna een nieuwe klasse kettingzagen van 90 cc aan, die samen met professionele boswachters en boomwerkers van overal ter wereld ontwikkeld zijn. De kettingzagen van de nieuwe generatie hebben een hoger zaagvermogen en zijn nog ergonomischer en evenwichtiger voor optimale wendbaarheid. Ze zijn uitgerust met de X-Cut-ketting van Husqvarna en nieuwe professionele lichtgewicht bladen, zodat zowel professionals uit de houtproductie als boomverzorgers kunnen profiteren van het krachtige zaagsysteem dat speciaal voor de meest veeleisende taken ontwikkeld is. 

“De nieuwe 90 cc-kettingzaag van Husqvarna is in de eerste plaats ontworpen om zijn voorgangers te overtreffen,” zegt Wim van Veldhuizen – Pro Sales Manager Husqvarna Division. “We hebben de zaagcapaciteit opgedreven, maar ook het gewicht geoptimaliseerd en het evenwicht verfijnd, zonder de duurzaamheid in het gedrang te brengen. Of u nu als houthakker werkt in een afgelegen gebied of als professionele boomverzorger zieke bomen verwijdert in de stad, u kunt altijd vertrouwen op Husqvarna’s nieuwe, krachtige generatie van 90 cc.” 

Binnenkort maakt Husqvarna meer details bekend over de nieuwe generatie 90 cc-kettingzagen en hun nieuwe technologie. Ze zullen beschikbaar zijn vanaf half 2021.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details