NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe generatie compacte graafmachines op wielen met hoge prestaties
De compacte graafmachine op wielen B75W biedt een brede waaier aan aanbouwdelen, afgestemd op de toepassing.

Nieuwe generatie compacte graafmachines op wielen met hoge prestaties

Ontworpen voor maximale productiviteit op stedelijke locaties

Vanaf het begin was het ontwerp van de nieuwe generatie compacte graafmachines op wielen van Yanmar gericht op het leveren van topprestaties en maximale productiviteit, in overeenstemming met de specifieke eisen van krappe stedelijke locaties.  De reeks is beschikbaar in drie modellen – de B75W, B95W en B110W – en combineert geavanceerde motortechnologie met een ultramoderne cabine-uitrusting en een brede waaier aan aanbouwdelen en opties.

Het hydraulische systeem LUV met vier onafhankelijke circuits biedt totale flexibiliteit.

Focus op de toonaangevende B75W-graafmachine

Aangedreven door Yanmars nieuwste 73pk 4TNV98CT turbodieselmotor, met DPF als standaard, is de B75W graafmachine brandstofefficiënt, milieuvriendelijk en volledig in orde met de Europese Stage V emissiewetgeving. 

De prestaties zijn formidabel. Deze omvatten een graafdiepte van 3.500 mm (TPA-giek), een graafkracht van 38 KN (aan de bakrand), een maximale reikwijdte van 6.990 mm (TPA-giek) en een maximale storthoogte van 5.050 mm (TPA-giek). Een hydraulisch systeem LUDV met vier onafhankelijke circuits biedt totale flexibiliteit, waardoor de gelijktijdige bewegingen van giek, revolver en rijbeweging perfect kunnen worden beheerd zonder verlies van hydraulisch vermogen. Met andere woorden, het is mogelijk om tegelijkertijd een tiltrotator met een snelkoppelingssysteem en een hydraulisch aangedreven werktuig (zoals een sorteergrijper) te installeren.

Dankzij het ontwerp met planetaire assen (met een pendelhoek van 14°), de minimale overhang, de dwars gemonteerde motor en het lage zwaartepunt biedt hij gebruikers een eersteklas stabiliteit, zelfs met de giek volledig uitgeschoven. Andere voordelen van het ontwerp zijn onder meer een offset van de giekvoet met een grote knikhoek voor werken dicht bij muren.

De stabiliteit is optimaal, zelfs als de giek volledig uitgeschoven is.

Uitgebreide uitrusting

De B75W wordt standaard geleverd met het exclusieve Smart Control-besturingssysteem van Yanmar, waarmee de bestuurder snel de optimale vermogensniveaus van de graafmachine kan selecteren voor verschillende toepassingen. De standaard ledverlichting kan worden aangevuld met optionele verlichtingspakketten, die een keuze bieden uit werklichten voor en achter, dubbele lichtbundels of zelfs zwaailichten.

Zoals bij alle Yanmar graafmachines op wielen is de bedieningsplaats ergonomisch, ruim, comfortabel en ROPS/FOPS goedgekeurd. Geluids- en trillingsdemping, een 7″ ontspiegeld display, een extra groot toetsenbord en automatische airconditioning (optioneel) maken het interieur zowel comfortabel als handig.

Een van de sterke punten van de nieuwe compacte graafmachine is zijn maximale storthoogte van 5050 mm (giek uitgeschoven).

De uitgebreide lijst van opties is ontworpen in functie van het gebruikersprofiel. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de zweefstandfunctie op het voorste dozerblad (geactiveerd via het LCD-scherm) waardoor het blad de vorm van de grond kan volgen door zijn gewicht, Michelin Bibload HS-banden met smalle breedte die speciaal zijn ontworpen voor harde oppervlakken, een wijziging van het bedieningsmodel (ISO naar SAE) met LCD-touchscreen voor meer flexibiliteit, een circulaire arm om het werk in kleine ruimtes te optimaliseren, en een langere graafarm voor een groter bereik. Ten slotte omvat het gamma aanbouwdelen onder meer vorken, mechanische/hydraulische snelkoppelingen, standaard/kromme/kantelbare laadbakken en hamers.

Voeg daarbij het vereenvoudigde onderhoud met toegang tot de elektrische componenten vanaf de grond, en een in de servicedeur ingebouwde ladder voor een betere toegankelijkheid, en de conclusie is duidelijk: de B75W is uw ideale partner op het werf.

Voor meer informatie over de B75W graafmachine of om uw dichtstbijzijnde Yanmar dealer te vinden, bezoek https://www.yanmarconstruction.fr/.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details