NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Natuursteen natuurlijk
Een waterpartij wordt een klein stukje paradijs.

Natuursteen natuurlijk

De ene wil een terras met extra grote natuursteentegels, de andere charmante kasseien met de nodige ouderdomssporen; de ene een klassieke vijver met op de oevers enkele weloverwogen decoratiestukken, de andere een hyperstrakke zwemvijver. Tuinmaterialen Meynen bedient het hele spectrum aan mogelijkheden, zowel offline als online.

Zo’n veertig jaar al kunnen tuinaannemers en groenprofessionals terecht bij Tuinmaterialen Meynen in Meerhout. Het bedrijf spitst zich toe op de verkoop van alle relevante tuin- en tuinconstructiematerialen, van tegels, bestratingen en halfverhardingen, over afsluitingen en alle materialen en technieken voor de integratie van water in de tuin. Toonpark en stock beslaan inmiddels zo’n vijf hectare, en alle producten zijn ook eenvoudig online te vinden. Een eigen vloot van zes vrachtwagens verzekert een optimale levering.

Het toonpark in Meerhout.

De vele mogelijkheden van natuursteen

Natuursteen is de grootste passie en specialiteit van Tuinmaterialen Meynen. Het bedrijf heeft daarvoor al zo’n veertig jaar directe contacten met natuursteengroeven in China, en staat ter plaatse zelf in voor het verzagen en afwerken van onder meer graniet en blauwe hardsteen. Dat gebeurt in een splinternieuwe fabriek, waar milieu- en mensvriendelijkheid vooropgesteld worden.

Ook maatwerk wordt daardoor vlot en professioneel uitgevoerd, met eindeloze mogelijkheden inzake zowel vorm als maatvoering en afwerking. Tegel, boordsteen of decoratie-element? Gebrand, geborsteld, gebouchardeerd, gekloven of gezoet? Het team van Tuinmaterialen Meynen geeft graag advies over de beste afwerking om het gewenste visuele en praktische effect te bekomen.

Alle informatie over het grote standaardassortiment is daarnaast op de webshop beschikbaar. De prestatieverklaringen of DoP’s van de materialen kunnen tevens online opgevraagd worden.

Tuinmaterialen Meynen heeft een ruim aanbod aan tegels.

Veelzijdig verhard

Tuinmaterialen Meynen biedt ook al het nodige voor bestratingen en (half)verhardingen aan. Er zijn de gekende kleiklinkers, maar net zozeer meer eigenzinnige materialen zoals Kandla Grey zandsteenklinkers rechtstreeks uit India, herbruik-kasseistenen uit Zweeds graniet, zandsteen, hardsteen of porfier en een ruim aanbod aan onregelmatig gevormde flagstones en stapstenen. De diverse soorten grind en split worden op de webshop eenvoudig opgedeeld volgens kaliber, zodat je meteen het juiste materiaal voor de juiste toepassing vindt. Naast de kleinere maten die voor halfverhardingen worden toegepast, zijn er immers ook de grotere kalibers keien en rotsen die eerder ter decoratie dienen.

Alle bijbehorende constructiematerialen, van grind- en grasroosters tot afboordingen, cement en voegmiddelen behoren uiteraard ook tot het standaardgamma.

Klinkers en kasseien, nieuw of herbruik.

De weldaad van water

Net zoals verhardingen, kunnen ook vijvers met het aanbod van Tuinmaterialen Meynen van a tot z gerealiseerd worden. Niet alleen het absoluut noodzakelijke is standaard beschikbaar – denk aan folies, pompen, filters, flexibels en andere technieken – maar ook alles dat een eenvoudige waterpartij tot een klein stukje paradijs transformeert, van trapjes tot verlichting. Geen enkele reden dus om de soms heel diverse wensen niet in te lossen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details