NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Multifunctionele en unieke gleufpaal voor een modern en strak hekwerk

Multifunctionele en unieke gleufpaal voor een modern en strak hekwerk

Universeel, combineerbaar, sterk, duurzaam, esthetisch en makkelijk te plaatsen. De H-Gleufpaal® heeft het allemaal. “Onder de particulieren zijn er nog maar weinig klanten die niet voor deze gleufpaal kiezen”, zegt Pieter Aerts van plaatsings- en maatwerkbedrijf P&P Hekwerk. Dit unieke product werd ontwikkeld door Bjorn Van Houtven van Best Fence Products. Domspro, onderdeel van de Buildmat groep, treedt op als preferred dealer.

De unieke en gepatenteerde metalen H-Gleufpaal® is herkenbaar aan de dubbelwandige benen en de print in de gleuf.

De unieke en gepatenteerde metalen H-Gleufpaal® is herkenbaar aan de dubbelwandige benen en de print in de gleuf, en bestaat uit een complete metalen buisvorm uit één geheel, zonder losse u-profielen, schroeven of zichtbare lasnaad. De gepatenteerde gleufpaal is te combineren met 2D- of 3D-panelen, thermowood, composiet of sandwichpanelen voor het plaatsen van een strakke tuinafsluiting. 

Pieter Aerts: “Esthetisch is het echt een enorme verbetering ten opzichte van de meer traditionele palen. Omdat de paal amper 42 mm dik is, ligt de gleufpaal volledige in lijn met alles wat ertussen wordt geplaatst. Dat de H-Gleufpaal® geen onafgewerkte kant heeft, zorgt ervoor dat ook de buren meteen een mooie en identieke afsluiting hebben. Bovendien kan je de gleufpaal gebruiken voor veel toepassingen, gecombineerd met verschillende materialen. En zonder dat het een boeltje van verschillende soorten palen wordt. Zo kan je perfect vooraan in de tuin werken met een doorzichtige afsluiting, en aan het terras met sandwichpanelen of hout voor meer privacy. Verderop kan je weer overschakelen op een transparante afsluiting. En allemaal dus met dezelfde soort paal rond de hele tuin.”

De gepatenteerde gleufpaal is te combineren met 2D- of 3D-panelen, thermowood, composiet of sandwichpanelen voor het plaatsen van een strakke tuinafsluiting.

Voordelen op een rij

De voordelen van de H-Gleufpaal® zijn niet op een hand te tellen. Elke paal is een tussenpaal, eindpaal of hoekpaal naar keuze, wat de H-Gleufpaal® universeel maakt. Bovendien is de paal erg makkelijk en snel te plaatsen. Het product is ook veel sterker dan betonnen of aluminium gleuf­palen, ondanks het lichte gewicht. Bovendien zijn er allerlei combinaties mogelijk, met lengtes van 184 cm tot 385 cm, en is de paal omkeerbaar en in te korten. Ook de moderne en strakke vormgeving, met slechts 42 mm diepte met vlakke zijden, en een poedercoating in krasbestendige structuurlak zijn onmiskenbaar esthetische en duurzame voordelen. Door het unieke concept van H-Gleufpaal® is het gewicht beperkt maar blijft hij stevig genoeg om in de grond te heien met een hamer of heimachine.

Dit unieke product werd ontwikkeld door Bjorn Van Houtven van Best Fence Products.

Duurzaam product

Pieter Aerts: “Ruw geschat hebben we de voorbije drie jaar tussen de 5.000 en 10.000 H-gleufpalen gekocht. Uiteraard bieden we nog een ruim assortiment aan, maar we merken dat – vooral bij particulieren – dit product enorm populair en bijna standaard is geworden. In vergelijking met beton, dat in tijd lang meegaat, hebben deze metalen ook een belangrijk duurzaamheidsvoordeel dankzij de structuurcoating, die veel krasbestendiger is dan gewone poederlak. Ook bij eventueel contact is de H-Gleufpaal® solider dan het meer breekbare beton. De gleufpaal heeft een bepaalde elasticiteit die, bijvoorbeeld bij stormweer, veel kan opvangen. Voor P&P Hekwerk is de H-Gleufpaal® zonder twijfel een zeer waardevolle aanvulling van ons gamma, en ook over de samenwerking met Best Fence Products en Domspro kunnen we enkel maar tevreden zijn.”  

Elke paal is een tussenpaal, eindpaal of hoekpaal naar keuze, wat de H-Gleufpaal® universeel maakt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details