NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Langer genieten van het buitenleven

Langer genieten van het buitenleven

We willen steeds meer lekker lang profiteren van de buitenlucht en het uitzicht vanuit ons huis. Dat heeft Holstra goed begrepen: het installatie- en servicebedrijf voor plaatsing van poorten, zonweringen, rolluiken en outdoor constructies heeft in West-Vlaanderen drie vestigingen, om dichter bij de klant te zijn. In Wevelgem, Alveringem en Brugge staan 25 gespecialiseerde medewerkers voor u klaar.

Holstra heeft in 22 jaar een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van terrasoverkappingen en buitenkamers voor warme en minder warme dagen. De constructies in aluminium zorgen voor een onderhoudsarm en weerbestendig resultaat. Ze kunnen zowel vrijstaand als tegen de woning aan gebouwd worden, wat de creatieve vrijheid extra ondersteunt. Met als resultaat telkens een comfortabele belevingsplek, waar het optimaal genieten en ontspannen is, beschut tegen wind, regen en overdadig zonlicht.

Kwaliteit en comfort

Automatisatie en keuze zowel in afwerking als in opbouw verhogen het comfortaspect. Zo kan het dak voorzien worden van een roldoek of van een lamellensysteem, beide volstrekt waterdicht in gesloten toestand. Ze laten toe om de hoeveelheid invallend zonlicht perfect te doseren.

De lamellen kunnen 150 graden gekanteld worden. De bediening is gemotoriseerd en kan automatisch aangestuurd worden via sensoren. De zijkanten kunnen permanent afgesloten worden met glaspartijen of met regelbare winddoeken, wat ook de privacy ten goede komt. Een absolute topper in het gamma is de Renson Skye, waarbij de lamellen niet enkel kantelbaar zijn, maar ook volledig weggeschoven kunnen worden. Bepaalde lamellendaken zijn zelfs afzonderlijk verkrijgbaar om in te passen in uw eigen creatief ontwerp.

Stijlvolle aanbouw tegen een bestaande gevel.

 

Betrouwbare partners

Holstra werkt met een eigen team van geroutineerde plaatsers en doet enkel een beroep op gerenommeerde merken en fabrikanten. In het geval van de buitenconstructies is dit het wereldvermaarde Renson. Ook de elektromechanische systemen en sturingen zijn van eenzelfde hoog kwaliteitsniveau, met het oog op een optimale bedrijfszekerheid en sluitende garanties. Onderhoud en herstellingen worden door een eigen gespecialiseerd team uitgevoerd.

Ook totaalprojecten

Voor grotere en/of complexere realisaties werkt Holstra frequent samen met externe partners. Zo kunnen, volgens de noodzaak, terrasbouwers, tuinaannemers of een architect ingeschakeld worden om een project van a tot z te begeleiden en te realiseren. Verder biedt Holstra een uitgebreid assortiment accessoires aan om van de buitenruimte een echte leefruimte te maken. We denken hierbij vooral aan elektrische terrasverwarmers, mooie en resistente buitentapijten, en reinigings- en onderhoudsproducten voor doeken, aluminium en buitenmeubilair.

De drie Holstra-vestigingen beschikken over een ruime showroom, waar materialen en toepassingen kunnen bekeken worden en waar het advies van een gespecialiseerde medewerker gratis is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details