Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Machines

Krachtige mini’s bepalen steeds vaker het speelveld

Bobcat-L23
Met zijn kiplast van 1051 kg en hefhoogte van 2,17 meter kan kleine kniklader L23 grote klussen aan.

Tekst | Pieter de Mos

Beeld | Bobcat

22 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bobcat-invoerder Vangaever brengt een leuke primeur mee naar vakbeurs Green 2022: de nieuwe rupsgraafmachine E88. Deze toevoeging aan de R2-serie gaat de strijd aan in de populaire 8-tons gewichtsklasse. 

Vangaever, de Benelux-invoerder van het bekende merk Bobcat, pakt groot uit tijdens vakbeurs Green 2022. Naast het uitgebreide gamma minigravers, wiel- én knikladers wordt ook een nieuwe machine gepresenteerd: de voor beperkte ruimtes ideale kniklader L23.

Bobcat introduceerde dit jaar twee nieuwe kleine knikladers, de L23 en de L28. Ze zijn dankzij een eenvoudige, intuïtieve bediening erg gebruiksvriendelijk en bieden hoge hefvermogens in krappe ruimtes. Hun beperkte gewicht maakt ze ideaal op terreinen waar bodemverstoring zoveel mogelijk voorkomen moet worden.

De door Vangaever tijdens Green 2022 te tonen L23 heeft een bedrijfsgewicht van circa 1700 kg, is nog geen meter breed en kan dankzij de kleine draaicirkel overal worden ingezet. Dat maakt hem ideaal voor allerhande werkzaamheden in tuinen en parken. Tegelijkertijd kan hij met zijn kiplast van 1051 kg en hefhoogte van 2,17 meter behoorlijk grote klussen aan. Om hem echt multifunctioneel te maken, heeft Bobcat zijn expertise op het gebied van aanbouwdelen ingezet voor een speciale versie van het eigen Bob-Tach-aanbouwsysteem. Dit maakt het mogelijk om niet alleen aanbouwdelen voor de schrankladers 70/S100/S450 te gebruiken, maar ook voor de minirupslader MT55.

VANGAEVER – Stand B-104
www.vangaever.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details