NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Koploper in prefab wanden en betonelementen
Steeds vaker vormen woning en tuin één geheel en moet er een oplossing voorzien worden voor de niveauverschillen rondom.

Koploper in prefab wanden en betonelementen

Tuinaanleggers, tuinarchitecten en aannemers moeten regelmatig een oplossing bieden voor de niveauverschillen rond de woning en in de tuin. Dat kan zowel met standaardwanden, als met een oplossing op maat. CBS Beton vindt in ieder geval dat een droomtuin pas echt tot zijn recht komt wanneer er een passende verbinding gemaakt wordt tussen de omgeving, de tuin en het interieur.

In het verleden werden woningen dikwijls afzonderlijk gebouwd, los van het tuinontwerp. Maar steeds vaker vormen woning en tuin één geheel. Zo voelen bewoners en bezoekers zich meer betrokken bij de natuur rondom.

CBS Beton heeft de perfecte glad bekiste wanden om de tuin een moderne look te geven.

Glad, modern en veelzijdig

CBS Beton heeft de perfecte glad bekiste wanden om de tuin een moderne look te geven. Bovendien kunnen deze betonelementen niet alleen gebruikt worden om niveauverschillen op te vangen; ze zijn ook perfect geschikt voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. En omdat de details vaak het verschil maken, beschikt CBS Beton ook over een uitgebreid gamma traptreden, zitbanken, vloerplaten en tribunes.

Op maat

Is het project iets uitdagender? Dan kan CBS Beton op aanvraag ook maatwerk leveren. Daarvoor heeft het bedrijf een eigen in-house studiedienst, die indien nodig plannen kan tekenen of bijstand kan verlenen bij de opmaak van het plaatsingsplan. Zo is er voor elke betonvraag een oplossing!  

CBS BETON – Stand 1656
www.cbs-beton.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details