NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
KOPAL staat voor kwaliteit en persoonlijke benadering
Aluminium draaipoorten zoals deze Alzebra Blind worden op de eigen lakafdeling van een laag poederlak voorzien.

KOPAL staat voor kwaliteit en persoonlijke benadering

Uitgaande van de overtuiging dat een goed ontworpen omheining een esthetische afbakening verzekert en een meerwaarde levert voor de omgeving, biedt KOPAL professionele installateurs, tuinaannemers en studiebureaus een volledig productgamma voor de efficiënte en esthetische bescherming van eigendommen en terreinen. Naast fabrikant van hekwerk en omheiningen, is het bedrijf bovendien pionier in het aanbieden van manuele of volledig geautomatiseerde draai- en schuifpoorten.

Duurzame kwaliteit

Doorheen het hele fabricageproces stelt KOPAL kwaliteit als grootste zorg voorop. Dat is onder meer het geval bij de keuze van de materialen, de ontwikkeling van de eigen sturingssoftware en de aandacht voor technische details. Producten worden constant geoptimaliseerd, terwijl het moderne productie-apparaat en de hooggekwalificeerde medewerkers garant staan voor een sterk afgewerkt product, dat aan alle producteisen en veiligheidsnormen voldoet. Alvorens ze de onderneming verlaat, ondergaat elke geautomatiseerde schuifpoort bovendien een grondige kwaliteitscontrole, waarbij het poortgeheel zorgvuldig getest en van een CE-markering voorzien wordt.

Alvorens ze de onderneming verlaat, ondergaat elke Terminus geautomatiseerde schuifpoort een grondige kwaliteitscontrole.

Persoonlijk contact en zorgeloze installatie

Eindgebruikers investeren doorgaans slechts éénmaal in een poort of omheining. De professionele installateur, daarentegen, heeft nood aan een langdurig en betrouwbaar partnership. KOPAL biedt zijn professionele klanten daarom niet alleen kwaliteitszekerheid, maar staat hen via betrokken en lokaal verankerde key account managers ook nauw bij. Een gedeelde passie verzekert het persoonlijk contact en professioneel advies, en laat zo toe om mee te denken en te anticiperen. Dat biedt gemoedsrust, zodat professionele partners zich zonder zorgen kunnen focussen op hun eigen core business: het plaatsen.

Innovatief, mooi en gevarieerd assortiment

De core business van KOPAL bestaat uit de fabricage en assemblage van zowel manuele als automatische draai- en schuifpoorten, alsook hekwerken, draadafsluitingen en staalmatten.

KOPAL draaipoorten zijn beschikbaar in tal van afmetingen, van kleine tuinpoortjes tot zware industriepoorten, en dat in staal of aluminium. Stalen exemplaren worden steeds verzinkt, teneinde het afgewerkte product van corrosie te vrijwaren. Een polyester poederlak in een RAL-kleur naar keuze zorgt optioneel voor een extra esthetisch aspect. Ook de aluminium draaipoorten worden op de eigen lakafdeling van een laag poederlak voorzien.

Schuifpoorten vervaardigt KOPAL uit verzinkt staal, aluminium of een combinatie van beide. In de ontwerpfase gaat hier bijzondere aandacht uit naar het esthetische effect en zelfs de automatisatie, indien van toepassing, wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Dat vertaalt zich in elegante en stijlvolle exemplaren, die bovendien ook eenvoudig blijven in onderhoud.

Naast de poorten biedt KOPAL nog een ruim aanbod aan omheiningen in geplastificeerd vlechtwerk, staalmatten, spijlenhekwerk of sierspijlenhekwerk.

KOPAL heeft oplossingen voor elk project en elke smaak. Hier is gekozen voor de Aluette Cross.

Professioneel advies op maat van de klant

Aan keuze geen gebrek, dus. Maar hoe selecteert men dan het juiste product? Onder meer toepassing en budget gelden daarbij als primaire overwegingen. Een gevangenis zal nu eenmaal heel andere eisen stellen dan een particuliere tuin. Voor het omheinen van een stadspark of geklasseerd gebouw, zal het esthetische aspect dan weer voorop staan, terwijl in particuliere projecten de persoonlijke smaak van de opdrachtgever veelal de doorslag geeft. 

KOPAL biedt oplossingen voor al deze vragen, en stelt ter ondersteuning van de keuze ook online de nodige documentatie, bestekteksten en productfiches ter beschikking. Waar nodig, staat het bedrijf zowel u als uw klant met doordacht en professioneel advies bij.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details