NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Kipper en Transporter in één?

Kipper en Transporter in één?

TwinTrailer verenigt namelijk als kipper én transporter twee belangrijke functies in één. Het is het resultaat van een langdurige en nauwgezette ontwikkeling, vanaf het eerste idee in 2006 tot de commercialisatie van het eerste TT 35-35 model in 2012. Dagelijks ontwikkelt TwinTech met en voor de klant multifunctionele aanhangwagens die een antwoord bieden op hun verschillende noden. De productie gebeurt volledig in België waar straks de 2000ste TwinTrailer zal gebouwd worden. Binnenkort wordt er ook naar een nieuwe en grotere locatie verhuisd. Het marktaandeel blijft groeien in binnen- en buitenland. TwinTrailer wordt in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verdeeld via meer dan 70 dealers.

Een TwinTrailer voor elke denkbare klus

De TwinTrailer scoort dankzij zijn dubbele functie en doordachte uitvoering extreem goed op verschillende vlakken. Zo verloopt het laden en lossen veel efficiënter, comfortabeler, ergonomischer en veilger dan met een klassieke remorque, mede dankzij de kiphoek tot 55°. Door de lage oprijhoek rij je makkelijk allerhande machines op en af, zonder hinderlijke knik tussen de oprijplaten en laadbak. Zo raken laaghangende machines niet beschadigd. Bovendien kan je snel schakelen tussen de elektrisch gestuurde kip- en kantelpositie.

Deze voordelen vind je terug bij alle modellen. TwinTrailers worden momenteel in 5 modellen vervaardigd, met name de TT 27-30, TT 30-30, TT 35-35, TT 35-40 en de TR 35-40. Alle modellen beschikken over dezelfde unieke functionaliteiten maar variëren in laadcapaciteit en in Maximaal Toegelaten Massa van 2,7 tot 3,5 ton.

Bijzonder kwalitatieve constructie

Alle TwinTrailer modellen zijn gemaakt uit duurzame en robuuste materialen, zoals gegalvaniseerd hoogwaardig staal en aluminium. Hierdoor kan de aanhangwagen tegen een stootje en gaat hij bijzonder lang mee. De remorques blinken ook uit in multifunctionaliteit. De dubbel scharnierende deuren op de achterzijde bieden niet alleen de mogelijkheid om te openen naar de zijkanten, waar ze fixeerbaar zijn, maar dienen tevens als oprijplaten voor het laden van machines, materiaal, afval,…Dankzij de modulaire in-house ontwikkelde voor- en zijkanten (AluMate) is een opbouw mogelijk naar gelang de noden en de lading. De aluminium opzetborden zijn makkelijk en snel verwijderbaar. De scharnierende onderborden zorgen ervoor dat de laadbak ook vlak toegankelijk is vanaf voor en zijkanten.

Innovatie tijdens elke productiefase

Alle TwinTrailers worden 3 dimensionaal ontworpen. De sterkte van de constructies kan zo via simulaties bepaald en geoptimaliseerd worden, terwijl het gewicht binnen de perken wordt gehouden. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die aan de hand van prototypes worden geëvalueerd met betrekking tot duurzaamheid en degelijkheid. Elk afzonderlijk onderdeel van de TwinTrailer aanhangers wordt nauwkeurig bestudeerd en uitvoerig getest om de ervan te garanderen. Daarbij maakt TwinTech gebruik van beproefde technologieën, die vanuit een innovatieve invalshoek benaderd worden. Ook met de feedback van klanten wordt rekening gehouden tijdens het ontwerp- en productieproces.

Alle voordelen in een notendop

TwinTrailer aanhangwagens zijn extreem veilig, niet in het minst door hun dubbel scharnierende achterdeuren waardoor zware, onhandige en onstabiele oprijplaten tot het verleden behoren.

TwinTrailer aanhangers zijn uitermate rendabel door hun duurzame constructie en door de tijdswinst tijdens het laden en lossen. TwinTrailer remorques zijn bijzonder comfortabel doordat het lichaam van de gebruiker ontlast wordt. Gasveren onder de achterdeuren laten ergonomisch openen en sluiten toe, waardoor de kleppen machines van meer dan 2 ton kunnen dragen.

Tenslotte laat TwinTrailer toe om sneller, dus winstgevender te werken. Je verliest geen tijd meer met het positioneren van oprijplaten, het kippen gaat sneller en je hebt steeds de juiste aanhangwagen bij de hand.

Meer info over TwinTrailer kunt u vinden op www.twintrailer.be

en op Instagram #twintrailer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details