NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Jo Beau heeft voor zelf ontworpen hakselaars één regel
De M500 pro-chipper is behalve hét paradepaard bij Jo Beau ook een echt werkpaard.

Jo Beau heeft voor zelf ontworpen hakselaars één regel

Jo Beau werd opgericht in 1989 door Bruggeling Jozef Beauprez en staat bekend om zijn compacte en professionele tuinmachines. Het bedrijf groeide uit tot een rasechte innovator op het gebied van mobiele hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Jo Beau heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele behoeften van elk project, onafhankelijk van de gewenste capaciteit.

Vandaag is Jo Beau een familiebedrijf van de tweede generatie, onder leiding van jongste zoon Christophe Beauprez. Het Brugse bedrijf heeft door de jaren heen zijn strepen verdiend als grondlegger in de wereld van de compacte mobiele hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Het heeft steeds dezelfde filosofie toegepast op zijn volledige gamma, waarvan bijna elk model kan worden gepersonaliseerd met verschillende opties op maat van de gebruiker. De tuinmachines zijn volledig ontworpen naar gebruiksgemak: de compactheid ervan maakt dat ze ook in een sterk verstedelijkte omgeving makkelijk inzetbaar zijn.

De Jo Beau Trommeltechnologie™ zorgt voor de meest eenvoudige en rendabele manier van hakselen.

Jo Beau Trommeltechnologie™

De befaamde Jo Beau Trommeltechnologie™ is terug te vinden in alle hakselaars en garandeert de meest eenvoudige en rendabele manier van hakselen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat zowel de takken als het groen op ergonomische wijze naar binnen getrokken worden, waarna de houtsnippers op krachtige wijze worden uitgeblazen. De versnipperaars hebben geen invoerrollen of andere systemen nodig. De Jo Beau Trommeltechnologie™ houdt in dat de messentrommel drie functies heeft: het automatisch intrekken van takken en groenafval, het versnipperen zelf, en het automatisch uitwerpen van de snippers en groenafval. De belangrijkste kenmerken hiervan zijn de werksnelheid, ergonomie, én minimale onderhoudskosten.

Nieuw: Landscaper-Line™

Sinds kort vervoegen ook verticuteermachines, kantensnijders en kabeltrekkers, beluchters, een zaaimachine, graszodensnijder, bladblazer, ruwterreinmaaier en een houtsplitter het gamma. Ze zijn niet alleen herkenbaar aan hun typische gele ‘Jo Beau’-kleur, maar zijn ook gebaseerd op dezelfde normen en principes die het bedrijf toepast op zijn winterartikelen.

Met de lancering van de nieuwe Landscaper-Line™ positioneert Jo Beau zich nu resoluut als totaalpartner voor de groene sector. Zowel zelfstandige tuinaannemers als stedelijke en gemeentelijke groenvoorzieningen, verhuurbedrijven en maatwerkbedrijven, in binnen- en buitenland, kunnen nu op één adres terecht voor al hun compacte en professionele tuinmachines.

De revolutionaire Greenknives® garanderen een ongeziene werktijd bij de V460 verticuteermachine.

Next generation

Ondertussen kregen de hakselaars en boomstronkfrezen een facelift én verdere optimalisering. De ‘Next Generation’ bestaat uit vier pijlers.

Grote volumes

Jo Beau streeft ernaar om zijn machines compact te ontwerpen en te bouwen voor het gemak tijdens het gebruik. Dit mag echter niet ten koste gaan van het volume takken en groenafval dat kan worden verwerkt. Dus bleven de machines even compact, maar kunnen ze nu wel een groter volume verwerken.

Verstevigde constructie

Ook de grote ervaring van de gebruikers zelf werd meegenomen tijdens de ontwerpfase van de vernieuwde lijn hakselaars. Bijna alle gesuggereerde verbeteringen, zoals steviger constructie, werden doorgevoerd.

De E300 Garden-line versnipperaar is een compacte, lichte, maar robuuste hakselaar op elektriciteit.

Ergonomie

Ver doorgedreven ergonomie voor de gebruiker kreeg vanaf het prille begin veel aandacht. Bij de vernieuwde modellen wordt deze lijn doorgetrokken. Niet enkel in gebruik, maar ook in transport.

Nieuw design

Al deze punten hebben er samen toe geleid dat het bedrijf het design van de machines naar de 21ste eeuw heeft gebracht. Een scherpe, stoere en frisse look die moet aantonen dat Jo Beau klaar is voor de toekomst!

Christophe Beauprez, CEO Jo Beau: “Ondertussen staan we natuurlijk niet stil. We zijn in de ontwikkelingsfase voor een compleet nieuw model hakselaar op rupsen. We zullen die in de eerste helft van 2022 presenteren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details