NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
IVECO e-daily: zelfde robuustheid, maar met zero-emissie
De 100% elektrische eDaily heeft een bereik tot 400 km en laadt in 30 minuten op tot 100 kilometer.

IVECO e-daily: zelfde robuustheid, maar met zero-emissie

Voor bedrijven is elektrisch rijden fiscaal extra interessant. Daarom komt de praktische en milieuvriendelijke IVECO eDaily MY24 als geroepen. Want deze elektrische bestelwagen combineert de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die professionals in de groensector nodig hebben met de voordelen van emissievrij rijden.

De IVECO eDaily MY24 is een belangrijke stap naar duurzaam transport voor de tuin- en groensector. Jochen Lanckmans, business developer voor groene brandstoffen bij IVECO: “Waarom onze nieuwe IVECO het verschil maakt? Omdat die aan de operationele behoeften van de sector tegemoetkomt én aan de voortdurend strengere milieuverplichtingen.”

eDaily biedt hetzelfde laadvolume en laadvermogen als de dieselvarianten.

Prestaties en duurzaamheid

Jochen Lanckmans: “We hebben de eDaily MY24 ontwikkeld om duurzaam te presteren. Een tuinprofessional heeft specifieke aandachtspunten. De afgelegde kilometers blijven in vergelijking met die van transporteurs relatief beperkt. Maar de bestelwagen moet wel krachtig genoeg zijn om ruw terrein aan te kunnen. Daarom heeft de eDaily MY24 een FPT-elektromotor met een vermogen tot 140 kW en een koppel van 400 Nm. Ideaal als krachtige, maar emissievrije krachtbron.”

Aanpasbaar volgens uitdaging

“De motor is ontwikkeld door FPT Industrial, een bedrijf dat bekendstaat om zijn duurzame aandrijftechnologieën. De eDaily MY24 is een nieuwe manier om tuinprofessionals te helpen efficiënter te werken. Want de eDaily is uitgerust met een modulair accupakket, waardoor je de actieradius volgens jouw behoeften tot 400 kilometer kunt aanpassen. Daardoor is de eDaily MY24 een veelzijdig voertuig dat een breed scala aan dagelijkse werkzaamheden aankan.”

Veelzijdigheid voor diverse toepassingen

De IVECO eDaily MY24 is verkrijgbaar in verschillende configuraties. Dat maakt hem tot een slimme keuze voor uiteenlopende taken binnen de tuinbranche: met je eDaily kun je zowel materialen, gereedschap als personeel transporteren. Dankzij de aftakas op de transferbox kun je verschillende machines aandrijven. Dat maakt je voertuig tot een sterspeler in je professioneel gebruik.

Je kiest je eDaily in alle carrosserievarianten: als bestelwagen, chassis-cabine en chassis-paravan.

Rijervaring en connectiviteit

De eDaily MY24 is maximaal praktisch en biedt een aangename rijervaring. De Air-Pro pneumatische vering vermindert de trillingen tijdens je ritten. Dat zorgt voor je bestuurderscomfort bij langere verplaatsingen. Geavanceerde connectiviteitsopties zoals de IVECO Driver Pal houden je tijdens die ritten verbonden met je werk.

Innovatie aan het stuur

Jochen Lanckmans: “We helpen tuinondernemers door geavanceerde technologie binnen handbereik te houden. Kijk bijvoorbeeld naar de connectiviteitsbox. Daarmee krijg je realtime-informatie over het onderhoud. Zo houd je de bestelwagen in topconditie. Dankzij de eDaily Routing-app krijg je heldere informatie over de actieradius, de geschatte kosten en de aankomsttijden. Met die informatie vergroot je de efficiëntie van je aanpak, en je houdt iedereen op de hoogte van je timing. Dat zorgt voor gefocuste medewerkers en tevreden klanten.”

De IVECO eDaily MY24 is emissievrij, efficiënt en klaar om al je uitdagingen als tuinprofessional aan te gaan.

Slimme en toekomstgerichte keuze

Jochen Lanckmans: “De goede balans tussen operationele efficiëntie en milieubewustzijn maakt van de IVECO eDaily MY24 een belangrijk product voor de groensector. We maken het verschil door professionals in de groensector te ondersteunen door hun ecologische voetafdruk te minimaliseren, zonder in te leveren op de functionaliteit die ze nodig hebben. Daarom is de IVECO eDaily MY24 een logische keuze.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details