NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Italiaanse hoogwerkers scheren hoge toppen

Italiaanse hoogwerkers scheren hoge toppen

Hoogwerkers, transpallets, heftrucks, minidumpers en rupsonderstellen vinden er hun weg naar een veeleisende professionele doelgroep. Ook de groenprofessionals, waaronder openbare groendiensten en boomverzorgers, hebben al langer de vele voordelen van de Hinowa spinhoogwerkers ontdekt.

Tekst Phlilip Doutreligne    |    Beeld Hinowa/VTN

Compact én performant

Innovatie, ondernemerschap en een zeer professionele aanpak vormen de basis van het succes dat de Hinowa machines kennen. Het bedrijf werd meer dan dertig jaar geleden opgericht en produceert machines voor grondverzet en het werken op hoogte. Daaronder ook een uitgebreid gamma aan kleine, krachtige en wendbare spinhoogwerkers, die perfect geschikt zijn om in te zetten op kleine (bouw)percelen of andere moeilijk bereikbare plaatsen. Met hun lage bodemdruk, hun werkhoogtes van 14 tot 33 meter, hun horizontaal bereik tot 17 meter en hun beperkte breedte van 80 centimeter, zijn ze bijzonder compact en overal inzetbaar. Ook op vlak van duurzaamheid, veiligheid en bedieningsgemak krijgen ze hoge scores.

Met de Lightlift Performance-reeks tilt Hinowa zijn hoogwerkers naar een nog hoger niveau: 230 kilogram laadvermogen bij maximale reikwijdte, automatische afstempeling en nivellering, en een praktische afstandsbediening met LCD display zorgen voor een veilige en makkelijk te hanteren hoogwerker,  eenvoudig in onderhoud en laag in werkings- en onderhoudskosten.
Nieuw in het gamma

De PERFORMANCE IIIS serie is het nieuwste concept van Hinowa in hoogwerkers op rupsbanden. Als resultaat van drie jaar onderzoek en ontwikkeling heeft dit vele functionaliteiten opgeleverd, in een machine die intussen wereldwijd uitgegroeid is tot dé norm in haar klasse.

Een belangrijke innovatie van de nieuwe PERFORMANCE IIIs serie betreft de hoge belastbaarheid van 230 kilogram in de mand. Deze is bovendien beschikbaar over het gehele werkgebied. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de hefarm, wordt een uitstekend verticaal traject bekomen. Dit laat toe om langs een wand te bewegen met een ongekende precisie én een eenvoudige bediening. Het nieuwe PERFORMANCE hydraulisch systeem is uitgerust met de nieuwste generatie componenten, waarmee alle handelingen en bewegingen sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

Flexibiliteit alom

Met een lage bodemdruk, uitstekende prestaties op ruwe ondergrond en compacte afmetingen, zijn de Hinowa hoogwerkers uitermate flexibel en ontworpen om in nagenoeg alle omstandigheden in te zetten, zowel binnen als buiten. Hinowa hoogwerkers zijn licht, compact en eenvoudig in gebruik. Plaatsen die voor andere conventionele hoogwerkers ontoegankelijk zijn, kunnen zo op een snelle en veilige manier bereikt worden. Hun beperkt relatief gewicht maakt dat ze makkelijk te vervoeren zijn en laat, in combinatie met het rupsonderstel, werken toe op vrijwel elke ondergrond. Hinowa spinhoogwerkers zijn verkrijgbaar met Perkins diesel- en Honda benzinemotoren, in elektrische uitvoering of in een combinatie
van beide.

Alle modellen zijn voorzien van een afstandsbediening met joysticks en display, en beschikken over een 360° rotatiemechanisme, een stempel automaat en een internet-connectie met ingebouwd GPRS-systeem. Dit laatste maakt een evaluatie van de machine vanop afstand mogelijk. Alle machines zijn voorzien van een automatische in- en uitstempelfunctie en van een korf met weegsysteem dat zelf bepaalt of u het maximaal bereik kunt gebruiken. Ook zijn bij bepaalde modellen aanhangwagens voor een B-E rijbewijs leverbaar.

Servicegericht

Hinowa/VTN Europe bvba staat tevens in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Je kan er, na afspraak, terecht voor een demo met de aanwezige machines om zeker te zijn dat je de juiste hoogwerker kiest voor de juiste toepassing. Wie niet meteen zwaar wil investeren of voor een eenmalige opdracht staat, kan er een hoogwerker of andere machine huren. Regelmatig worden er ook tweedehandse machines tegen interessante prijzen aangeboden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details