NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Innovatie voor gazons: DCM LIQUID GREEN
Copyright DCM

Innovatie voor gazons: DCM LIQUID GREEN

Vloeibare, snelwerkende gazonmeststof voor een diepgroen gazon met indirecte werking tegen mos

DCM, gespecialiseerd in bodemverbetering, organische en organisch-minerale meststoffen en plantweerbaarheid lanceert DCM LIQUID GREEN. Deze innovatieve vloeibare gazonmeststof biedt dé oplossing om gazons snel groen te kleuren en heeft een indirecte werking tegen mos. DCM LIQUID GREEN, verrijkt met plantaardige aminozuren, stikstof en ijzerchelaat, tilt gazonverzorging naar een nieuw niveau.

Snel diepgroen met indirecte werking tegen mos

Met deze vloeibare meststof verloopt de  opname van voedingsstoffen op twee manieren. Enerzijds nemen grassprietjes via hun blad de voedingselementen onmiddellijk op, waardoor het gras snel groen kleurt en de grasmat er  mooi en fris uitziet. Anderzijds  bevordert de aanwezige stikstof die in de bodem terechtkomt de groei van het gras, waardoor een dichte en sterke grasmat ontstaat.

Een bijkomende voordeel van DCM LIQUID GREEN is de indirecte werking tegen mos. Deze unieke formule zorgt voor een dens gazon, wat de kans op mosgroei vermindert.

Copyright DCM

Eenvoudige toepassing door vloeibare vorm

Wat DCM LIQUID GREEN extra innovatief maakt, is de eenvoudige toepassing dankzij de vloeibare vorm. Het kan gemakkelijk worden verspreid met behulp van een gieter of spuittoestel, waardoor een optimale verdeling van voedingsstoffen wordt gegarandeerd. Hierdoor is het product ideaal voor zowel tuinaanleg als voor sportgazons zoals voetbalvelden en golfterreinen.

Ons doel is om gazonverzorging zo eenvoudig en doeltreffend mogelijk te maken voor onze klanten“, zegt Wim Laureys, Sales Director bij DCM. “Met DCM LIQUID GREEN bieden wij een hoogwaardige vloeibare gazonmeststof die niet alleen zorgt voor een snelle groenkleuring, maar ook een indirecte werking heeft tegen mos en het gazon mooi en gezond houdt op lange termijn.”

Copyright DCM

DCM LIQUID GREEN is verkrijgbaar in 5 L en 15 L

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details