NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
In de kijker: nieuwe kleine Bobcat-knikladers
De L28 heeft niet enkel een indrukwekkend hefvermogen, maar ook een telescopische arm die de hefhoogte en reikwijdte aanzienlijk vergroot.

In de kijker: nieuwe kleine Bobcat-knikladers

Zowel in de industrie, nutsbedrijven, land- en tuinbouw als bij sloop-, grond- of bouwwerken bewijzen compacte laders hun nut. Al sinds 1977 is Vangaever ‘the place to be’ voor elke professional die op zoek is naar compacte wielladers, rupsladers, graafmachines en verreikers. En sinds dit jaar biedt het bedrijf – met vestigingen in Waregem, Sint-Pieters-Leeuw en Lummen – ook de nieuwe categorieën kleine kniklader aan.

In 1977 verwierf Vangaever het dealership voor het toen nog onbekende Bobcat. Vandaag is dit merk een gevestigde waarde in de markt van compact materieel. De nieuwe Bobcat kleine knikladers (SAL) vormen een interessante aanvulling in de Bobcat-familie. Bestaande en nieuwe klanten kunnen kennismaken met tal van interessante troeven, waarbij de traditionele Bobcat-kenmerken – hoge prestaties in een compact formaat – aangevuld worden met een minimale bodemverstoring en een verhoogd hefvermogen. Met andere woorden: SAL’s zijn veelzijdige, veilige en compacte laders die je voor verschillende toepassingen kan gebruiken en die je bovendien zeer makkelijk per aanhangwagen kunt vervoeren.

SAL’s zijn veelzijdige, veilige en compacte laders.

De veelzijdigheid van kleine knikladers

Kleine knikladers kunnen een veelvoud aan grote uitdagingen in kleine ruimtes aan. Van het verwerken van materialen tot terreinonderhoud: met deze kleine machine beschik je over een betrouwbare en polyvalent inzetbare lader. Met een zeer kleine draaicirkel, een gazonveilige modus, een indrukwekkend hefvermogen en een compact formaat is een kleine kniklader een onmisbare werkkracht binnen omheinde landschappen, paddocks, kwekerijen en andere werkomgevingen. We zetten de belangrijkste troeven op een rij.

Indrukwekkend hefvermogen en minimale bodemverstoring

Bobcat kleine knikladers bieden een indrukwekkend hefvermogen om de productiviteit in krappe werkruimtes te verbeteren. Ze bevatten een standaard geïntegreerd tegengewicht voor een optimaal hefvermogen. De uitschuifbare giek van de L28 maakt het plaatsen van lasten eenvoudig, met bovendien een optimaal zicht rondom de cabine. Bovendien garanderen deze laders een minimale bodemverstoring via hun knikverbinding. Hierdoor volgen de achterbanden bij het draaien het pad van de voorbanden. Ook wordt het slippen van de wielen beperkt door een zodeveilige modus. Dit maakt deze machine ideaal voor (groen)projecten waar de ruimte krap is en een langer bodemcontact nodig is.

Eenvoudige bediening in comfortabele omstandigheden

De speciaal ontworpen cabine van de Bobcat kleine kniklader biedt de bestuurder alle nodige comfort en maakt het in- en uitstappen erg makkelijk. Met een gesloten cabine en verwarmde stoel is werken in koude temperaturen geen enkel probleem. In de zomer zorgen dwarsventilatieramen dan weer voor de nodige verkoeling. De bedieningselementen zijn intuïtief ontworpen voor alle soorten bestuurders.

De L28 heeft niet enkel een indrukwekkend hefvermogen, maar ook een telescopische arm die de hefhoogte en reikwijdte aanzienlijk vergroot.

Telescopische hefarm, krachtige motor en efficiënte koeling

De L28 heeft niet enkel een indrukwekkend hefvermogen, maar ook een telescopische arm die de hefhoogte en reikwijdte aanzienlijk vergroot. Dankzij een innovatief ontwerp met twee cilinders blijft de lading horizontaal wanneer je de bak en het materiaal hoog verplaatst. Dit zorgt voor extra veiligheid voor bestuurders en andere medewerkers. In de Bobcat kleine kniklader is een betrouwbare motor met hoog koppel gemonteerd die bovendien Stage Y gecertificeerd is. En met een efficiënt koelsysteem heb je steeds de garantie van een uitstekende werking en bescherming van de (motor)onderdelen.

Op maat uit te breiden met extra accessoires

Wil je een Bobcat kleine kniklader op maat van jezelf en/of je medewerkers samenstellen? Dat kan! Via een uitgebreide keuze aan Bobcat-aanbouwdelen kan je je machine in amper enkele minuten ombouwen voor een nieuwe taak. Zo werk je meer projecten en klussen met dezelfde kniklader af en verhoogt je rendement aanzienlijk. Grondboren, sleuvengravers, tuinfrezen, breekhamers, sneeuwbladen,… het assortiment van aanbouwdelen is zeer uitgebreid.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details