NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Huurland is Oost-Vlaamse KMO van het Jaar
vlnr Hannah Van Ootegem (Unizo), Isabelle Ameloot / Sofie Ameloot / Pascal Ameloot (Huurland)

Huurland is Oost-Vlaamse KMO van het Jaar

Unizo Oost-Vlaanderen riep gisteren Huurland uit tot “KMO van het Jaar”. 

“Deze erkenning betekent veel voor ons”, zegt Pascal Ameloot. Samen met zijn zussen Isabelle en Sofie is hij één van de drie zaakvoerders. Zij namen in 2007 het roer over van hun vader, die in 1973 Huurland oprichtte. “Volgend jaar bestaan we 50 jaar. In die 50 jaar zijn we gegroeid van een kleine ijzerwarenwinkel naar een netwerk met 12 filialen in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We bieden verhuuroplossingen aan bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud; die bijdragen tot fier vakmanschap.” 

“Wij zetten vooral in op deeleconomie en duurzaamheid. De elektrificatie van de verhuurvloot zorgt voor een betere ecologische voetafdruk. Materiaal huren wanneer je het nodig hebt levert heel wat voordelen op: je hebt altijd goed onderhouden machines, je machinepark staat niet nodeloos stil, je bespaart als klant tijd en ruimte, en globaal moeten er minder machines geproduceerd worden.” 

“Die duurzaamheid komt ook terug in het personeelsbeleid: onze personeelsleden ademen onze bedrijfswaarden uit en zijn onze grootste ambassadeurs. Persoonlijke groei en ontwikkeling ligt aan de basis van een gezamenlijk traject. We investeren in onze teams, en bieden ze een structuur waar ze zelfstandig en ondernemend kunnen zijn.” 

“Deze prijs is niet voor ons, maar voor het hele Huurland-team. Samen hebben we dit mooie traject afgelegd en bouwen we nog elke dag verder aan ons ondernemend verhaal.” 

Op 6 december vindt in Antwerpen het Unizo-Topseminar plaats. Dan maakt Unizo de Vlaamse KMO van het Jaar bekend. Samen met de andere winnaars uit de verschillende provincies dingt ook Huurland daar mee naar die titel. 

Voor meer info: www.huurland.be 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details