NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Huren is vaak een betere optie dan kopen

Huren is vaak een betere optie dan kopen

Voor specifieke werken die niet meteen dagelijks op de agenda staan, is het voor de groenprofessional aangenaam om weten dat hij de hiervoor benodigde machines vlot en voordelig kan huren. En ook naar kostenspreiding en cashflow toe is het vaak interessanter om je geld niet te blokkeren in dure, zware machines. Huurland, met tien vestigingen in het land, positioneert zich reeds 45 jaar als de professionele verhuurpartner voor tuinaanleggers, groenwerkers en openbare groendiensten. Met een uitgebreid gamma en een grote voorraad aan nieuwe of recente machines kan elke professional snel en efficiënt geholpen worden.

Voor elke klus de juiste machine

Wegens de grote vraag past Huurland zijn aanbod steeds meer aan richting grotere en zwaardere machines. Speciaal voor de tuinaannemer omvat het huuraanbod een uitgebreid gamma, gericht op de meest diverse taken. Zo stelt Huurland hakselaars ter beschikking voor takken en stammen van 8 tot 16 cm. De verkregen houtsnippers zijn uniform en daardoor bruikbaar als bodembedekking. De Timberwolf hakselaar op rupsen is zeer economisch, omdat de hakselaar naar het hout kan gebracht worden en niet andersom. Met Huurland graszodensnijders kan het oude gazon vlot verwijderd worden en is de bodem meteen klaar om opnieuw te frezen. Veel gevraagd zijn ook de tuinfrezen en de tractoren met tuinfrees voor tuinen van groter dan 500 m². De Huurland compoststrooiers zijn niet enkel bedoeld voor compost, er kan ook zand mee gestrooid worden waardoor snel kunstgrasgazons afgewerkt kunnen worden. Naast deze zwaardere machines kunnen ook allerhande kleinere machines gehuurd worden, zoals kettingzagen, heggescharen, snoeimachines en klievers.

Nieuw in het huuraanbod

Onlangs werd het verhuurmachinepark uitgebreid met enkele nieuwkomers. Zo zijn er, naast de uitvoeringen van 14 en 17 m, nu ook spinhoogwerkers beschikbaar van 20 m. Ze zijn stabiel, robuust en worden aangedreven door een uitzonderlijk stille en zuinige dieselmotor. De High Tip dumper grondverzetmachines van 550 kg op rupsen zijn compact, krachtig en veelzijdig. Dankzij de High Tip functie kunnen er ook probleemloos containers mee geladen worden. En ook het gamma aan bobcats en wielladers werd uitgebreid.

Tweedehands, een voordelige optie

Bij de uitbreiding en vernieuwing van het machinepark biedt Huurland regelmatig toestellen tweedehands te koop aan. Deze verkeren allemaal in goede staat en werden gereviseerd wanneer nodig. Zo kunt u toch over een eigen machine beschikken zonder dat uw bankier bedenkelijk hoeft te kijken.

Met 10 vestigingen in het land is er altijd wel een Huurland in de buurt. De machines kunnen zelf afgehaald worden of op aanvraag op de werf geleverd worden

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details